Thursday _14.09.23130 DKK + fee

Social Club

Blue notes and atmospheric jazz

Velkommen i klubben af blå, bluesy toner, soul og stemningsmættet jazz. Genrerne væver sig imellem stemningsfuld jazz, skæve beats, gospel og hiphop, og tøver heller ikke med at gå helt nye og egne veje. Fra instrumentale passager til gamle bluessange til det fine lyriske og det groovende dansable. Tungt, råt, ærligt, fint, smukt og nyt.

Social Club er et samarbejdsprojekt mellem de fem musikere Nikolaj Hess (klaver), Thomas Vang (bas), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (keyboard og blæsere) og Naja Rosa Koppel (vokal). Projektet startede i New York, hvor Naja Rosa og Anders Holm tidligere var bosat, og hvor og Nikolaj delvist hører til. Social Club er en blanding af deres hver især  originale numre og coversange, som Social Club gør til deres helt egne. 

De fem musikere har spillet sammen på kryds og tværs i andre bands, såsom The Savage Rose, Naja Rosa, Hess Is More m.m, og nu mødes de altså i denne cirkel af sjælfuld og bevidsthedsudvidende musik, hvor de fem musikere blander deres inspirationskilder og ryster det sammen til en stor musikalsk rejse. Vi ses i klubben til Social Club!

Thursday _14.09.23
Venue: Stairway
Doors at: 19:00
Concert at: 20:00
Price: 130 DKK + fee

Buy ticket130 DKK