Cancelled
Friday _20.03.2085 DKK

Hérö + Orkestr Partisanski + Whiskeyordnen

Global folk, balkan and afrobeat

Due to the current Corona situation and the declaration from the government to shut down all cultural institutions the next two weeks, we have decided to cancel all shows from today until March 31st. For now, we are working on new dates for as many concerts as possible. For this reason the show on March 20th is also cancelled. Ticket holders will get their money back via Billetto. More info on the Corona situation and ALICE here

 

Der venter en festlig, eksplosiv og spraglet aften, når tre af Danmarks mest dansable verdensmusik-navne går sammen om at levere et brag af en aften på ALICE. Forvent alt fra balkan grooves og afro beat til rap og indiske toner.

Hérö
Hérö spiller en eksplosiv cocktail af verdensmusik og alternativ jazz/rock. I højsædet er den gode og fængende melodi, der pryder de dynamiske og afvekslende kompositioner og skaber en helhedsoplevelse af højeste kaliber for lytteren. Bandet har eksisteret siden 2009 og har spillet en lang række koncerter i det danske land, hvor de har udmærket sig med vanvittige, dansevenlige og ekstremt publikumsvenlige performances. Hérö har hidtil udgivet et fuldlængde album og tre EP´er, hvorpå bandet også har haft fornøjelsen af at samarbejde med en række dygtige vokalister som fx Barbara Moleko, Joseph Agami, Blacc El og Elias. Hérö udgav i juli deres nyeste EP ”Chateau”, der rummer alt fra steel-drum baseret afro til tungt groovende hip-hop, balkanswing, højlandsmusik og ekvilibristiske soloer af højeste karat. Hérö har denne aften Aarhus-baserede og albumaktuelle Blacc El med sig på scenen.

Orkestr Partisanski
Orkestr Partisanski er et 10 mand stort orkester som iført høje pelshuer og militærstøvler spiller musik, der bedst beskrives som en rocket smeltedigel af musikalske brokker fra Balkan og Sovjetunionen. Mens de musikalske partisaner tvinger publikum ud på dansegulvet, er enhver tanke om pænhed og autenticitet sendt i skammekrogen. Sangene leveres på et tykt, gebrokkent dansk-russisk, og teksterne snor sig om et opdigtet Sovjet og glæderne ved ikke-autoritær kommunisme.

Whiskeyordnen
Whiskeyordnen er et energisk 9-personers showband. Musikken udgøres af et instrumentalt mix af original up-tempo funk, afro og balkan, eller som de selv beskriver det: “Chaos Lounge”. Men før man har set sig om, har perkussionisten (fra en blender på en cykelhjelm) tryllet sangria frem, inviteret til at prøve en Spinning-cykel eller skrællet gulerødder til en risottosmagsprøve. Lad dig endelig ikke narre af de uortodokse metoder, da de i kombination med saxofonernes moderne lyd kan hive persertæppet væk under selv de mest erfarne musikkendere og deres intetanende families dansefødder.

Friday _20.03.20
Doors at: 20:00
Concert at: 21:00
Price: 85 DKK incl. fee

Aflyst85 DKK
Cancelled