Aflyst
Fredag 20.03.202085 DKK

Hérö + Orkestr Partisanski + Whiskeyordnen

Global folk, balkan og afrobeat

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE fra dags dato og til og med 31. marts valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Koncerten 20. marts må derfor desværre også aflyses. Billetter refunderes via Billetto. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

Der venter en festlig, eksplosiv og spraglet aften, når tre af Danmarks mest dansable verdensmusik-navne går sammen om at levere et brag af en aften på ALICE. Forvent alt fra balkan grooves og afro beat til rap og indiske toner.

Hérö
Hérö spiller en eksplosiv cocktail af verdensmusik og alternativ jazz/rock. I højsædet er den gode og fængende melodi, der pryder de dynamiske og afvekslende kompositioner og skaber en helhedsoplevelse af højeste kaliber for lytteren. Bandet har eksisteret siden 2009 og har spillet en lang række koncerter i det danske land, hvor de har udmærket sig med vanvittige, dansevenlige og ekstremt publikumsvenlige performances. Hérö har hidtil udgivet et fuldlængde album og tre EP´er, hvorpå bandet også har haft fornøjelsen af at samarbejde med en række dygtige vokalister som fx Barbara Moleko, Joseph Agami, Blacc El og Elias. Hérö udgav i juli deres nyeste EP ”Chateau”, der rummer alt fra steel-drum baseret afro til tungt groovende hip-hop, balkanswing, højlandsmusik og ekvilibristiske soloer af højeste karat. Hérö har denne aften Aarhus-baserede og albumaktuelle Blacc El med sig på scenen.

Orkestr Partisanski
Orkestr Partisanski er et 10 mand stort orkester som iført høje pelshuer og militærstøvler spiller musik, der bedst beskrives som en rocket smeltedigel af musikalske brokker fra Balkan og Sovjetunionen. Mens de musikalske partisaner tvinger publikum ud på dansegulvet, er enhver tanke om pænhed og autenticitet sendt i skammekrogen. Sangene leveres på et tykt, gebrokkent dansk-russisk, og teksterne snor sig om et opdigtet Sovjet og glæderne ved ikke-autoritær kommunisme.

Whiskeyordnen
Whiskeyordnen er et energisk 9-personers showband. Musikken udgøres af et instrumentalt mix af original up-tempo funk, afro og balkan, eller som de selv beskriver det: “Chaos Lounge”. Men før man har set sig om, har perkussionisten (fra en blender på en cykelhjelm) tryllet sangria frem, inviteret til at prøve en Spinning-cykel eller skrællet gulerødder til en risottosmagsprøve. Lad dig endelig ikke narre af de uortodokse metoder, da de i kombination med saxofonernes moderne lyd kan hive persertæppet væk under selv de mest erfarne musikkendere og deres intetanende families dansefødder.

Fredag 20.03.2020
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 85 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×