FAQ

Her har vi samlet en række praktiske oplysninger og ofte stillede spørgsmål om ALICE. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Generelle spørgsmål om ALICE kan sendes til info@alicecph.com. Har du specifikke spørgsmål om koncerter, billetkøb og lign. kan du rette henvendelse til pr@alicecph.com. Læs mere om hvordan du kommer i kontakt her.

Hvor holder ALICE til?
ALICE har normalt til huse på Nørre Allé 7, men bygningen er pt. under omfattende renovering indvendigt og udvendigt, med planlagt genåbning i februar 2024. Indtil da er afholder ALICE midlertidigt koncerter på spillestedet Stairway, Lindehøjen 12, 2720 Vanløse. Vores kontoradresse er fortsat Nørre Allé 7, 2200 København N.

Er det muligt at købe billetter i døren?
Såfremt koncerten ikke er udsolgt, er det muligt at købe billet i døren. Bemærk at billetprisen i døren er den oprindelige billetpris inkl. gebyr, hvilket er det samme som onlineprisen (billetpris + gebyr).

Er der siddepladser til koncerterne?
De fleste koncerter på ALICE er stående, lejlighedsvis med få siddepladser i siderne, men udsolgte koncerter helt uden siddepladser kan også forekomme. Så med mindre det er angivet på din billet eller på det pågældende event på vores hjemmeside, kan man derfor som udgangspunkt ikke regne med siddepladser til koncerterne. 

Er det tilladt at medbringe egen mad?
I henhold til Fødevarestyrelsens retningslinjer er det ikke tilladt at medbringe mad på ALICE.

Hvad gør I med glemte sager?
Alle glemte sager lægges i vores glemmekasse. Har du glemt noget til en koncert, kan det afhentes efter aftale ved at skrive til info@alicecph.com eller ringe til tlf +45 31 54 58 75 på hverdage mellem 10-14.

Hvordan er ALICEs handicapforhold?
Spillestedet Stairway i Vanløse, hvor vi midlertidigt afholder koncerter, er handicapvenligt. Medbringer du hjælper med ledsagerkort, kan personen komme gratis ind. Det er dog nødvendigt, at du melder det til os forinden på pr@alicecph.com, så vi kan generere en gratis ledsagerbillet. Dermed undgår vi, at vi overskrider kapaciteten til koncerten.

Hvordan kan jeg betale i billetsalget og baren?
ALICE tager i øjeblikket ikke imod kontanter. Det er derimod muligt at betale via MobilePay eller på kortterminal med Visa/Visa Electron/VPay/MasterCard/Maestro – dog ikke regulære Dankort uden Visa-ikonet.

Kan man købe et gavekort til ALICE?
Det er ikke muligt at købe et gavekort til ALICE, men vi har et medlemskab, som man kan give i gave. Læs mere her.  

Kan jeg få refunderet en billet?
Ved aflysning af koncerter refunderes billetter automatisk via vores billetudbyder Billetto. Er du selv forhindret i at dukke op til en koncert grundet sygdom el. lign., kan vi desværre ikke refundere din billet. Du er altid velkommen til at give eller sælge din billet videre til en anden person. Det er muligt at tilkøbe en afbestillingsforsikring via Billetto. Har du købt en afbestillingsforsikring, skal du søge om tilbagebetaling direkte fra forsikringen. Læs mere her

Der står at koncerten er udsolgt. Kan man stadig købe billet i døren?
Vi sælger ikke billetter i døren til koncerter, der på hjemmesiden er markeret som udsolgte. Er der angivet en venteliste, kan man skrive sig på den. Ellers henviser vi til, at man søger ekstra billetter via f.eks. Facebook-event for den pågældende koncert. Pas dog på bedragere, og vær opmærksom på, at det ifølge dansk lov ikke er tilladt at forlange mere for en billet end den oprindelige pris. 

Jeg har købt billet i forsalg. Er det nødvendigt at printe den?
Nej. Vores personale kan scanne både printede billetter, og billetter, som du viser på telefonen.

Kan jeg leje ALICE til et arrangement?
Når ALICE rykker tilbage i lokalerne på Nørre Allé 7 i februar 2024, modtager vi igen henvendelser om at leje lokalerne til et musik-, foredrags- eller debatarrangement. Det vil ligeledes være muligt at leje ALICE til en produktionsøver. 

Er der aldersgrænse på koncerterne?
Nej. Alle aldersgrupper er velkomne på ALICE, men vi serverer selvfølgelig ikke alkohol til personer under 18 år. 

Kan jeg tage mit barn med?
Det er tilladt at tage dit barn med til koncerter på ALICE, og børn under 12 år har gratis adgang i følgeskab med en voksen. Af hensyn til kapacitet og evt udsolgte koncerter, anbefaler vi at man for en god ordens giver os besked på pr@alicecph.com.

Må jeg fotografere til en koncert?
Al fotografering til koncerter skal ske efter aftale med personalet på ALICE, og aftalerne vil variere fra artist til artist. Kontakt os i god tid med din forespørgsel ved at skrive til pr@alicecph.com eller ringe til tlf +45 31 54 58 75 på hverdage mellem 10-14. 

Hvordan bliver jeg booket til ALICE?
Al booking-henvendelse foregår pr. email til vores bookere på booking(a)alicecph.com.

Kan man købe alkoholfrie drikkevarer på ALICE?
Til alle shows, hvor vi er ansvarlige for baren, tilbyder vi et bredt udvalg af alkoholfrie drikkevarer, deriblandt alkoholfrie øl fra Mikkeller, sodavand, juice, kaffe og te.