Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan ALICE indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og når du opholder dig på ALICE og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Vi indsamler fx følgende personoplysninger om dig ved køb af billet: navn, e-mailadresse, adresse samt telefonnummer.

Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle, for at du kan anvende hjemmesidens funktioner.

2. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER, FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNDLAG

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (fx i relation til statens sikkerhed).

Indsamling til modtagelse af nyhedsbreve

Hvis du ønsker at modtage ALICEs nyhedsbrev, inspirationsmateriale og information om musikoplevelser samt gode tilbud mv. beder vi om dit samtykke til behandling af dit navn og din e-mail adresse. Nyhedsbreve kan også have indhold baseret på købshistorik for at målrette anbefalinger.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen, eller skrive til pr@alicecph.com.

Indsamling ved brugeroprettelse på hjemmesiden

Hvis du ønsker at blive oprettet som bruger på ALICEs hjemmeside, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dit navn og e-mailadresse, så vi ved, hvor vi skal sende dine billetter hen.

Indsamling ved køb af billetter

Når du køber billetter til koncerter på ALICE, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dig, herunder dit navn, din e-mail, dit telefonnummer, betalingsform og din adresse til brug for gennemførelse af dit køb, fremsendelse af billetter med videre. Vi bruger også dit postnummer, telefonnummer og navn til analyse for at understøtte vores intention om at nå publikummer i landsdelen.

Når du køber billetter giver du os samtidig samtykke til at modtage e-mails med følgende indhold:

  • Information om koncerten du har købt billet til, herunder om aflysninger, ændringer til programmet eller særlige trafikale udfordringer. Disse informationer kan også modtages som SMS.
  • Information og tilbud, som relaterer sig til den eller de koncerter du har set.
  • Brugerundersøgelse hvor du selv vælger om du vil hjælpe os med at blive bedre og give feedback til ALICE.

E-mails og SMS vedrørende information om din forestilling kan ikke afmeldes, da det er nødvendigt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med dit køb i tilfælde af aflysninger og ændringer af programmet, så du ikke går forgæves.

Indsamling ved brugerundersøgelser

Hvis du deltager i en brugerundersøgelse om din musikoplevelse, vil vi bruge besvarelserne i anonymiseret form til analyse og statistik. Når du besvarer en brugerundersøgelse samtykker du samtidig til, at vi gemmer din besvarelse. Når vi har analyseret din besvarelse, vil den blive yderligere anonymiseret til brug for generel analyse og statistik.

Vi opbevarer dine data

Vi opbevarer og behandler dine oplysninger så længe det er relevant og vi har et sagligt formål hertil, eller indtil du trækker dit samtykke til behandlingen tilbage. Vi kan behandle og opbevare dine oplysninger i en længere periode end beskrevet ovenfor, såfremt oplysningerne er anonymiseret, hvilket betyder, at vi ikke længere kan spore oplysningerne tilbage til dig. For så vidt angår dine købsoplysninger er vi forpligtet til at gemme disse i mindst 5 år ifølge bogføringsloven.

Videregivelse til tredjeparter

Personoplysninger afgivet til ALICE’s online medier kan videregives til interne afdelinger på ALICE for at opfylde salgs- og supportforpligtelser.

ALICE deler personlige oplysninger med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at kunne løse kundeforholdets opgaver, herunder;

  • Tredjeparter som leverer produkter og ydelser til dig, så de kan behandle og gennemføre dit køb.
  • Myndigheder i den udstrækning lovgivningen kræver det.

 

Cookies

I forbindelse med besøg på ALICEs internet domæner og web-tjenester, herunder alicecph.com og vores billetudbyder tixly.com, indsamles der oplysninger i cookies. Det drejer sig om oplysninger, som fremkommer i dit elektroniske spor på hjemmesiden ud fra hvilke sider du besøger.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Formålet med brug af information, som indsamles gennem cookies, er at analysere trafik, huske dine præferencer og gøre din oplevelse på hjemmesiden så god som mulig.

Vi bruger tredjepartscookies på ALICEs hjemmeside til at måle trafikken på websitet, som anonymiseres. Herunder blandt andet til udarbejdelse af statistik, sikre at du forbliver på samme webserver under dit besøg og til at styre hvilket indhold, der fungerer bedst for vores brugere. Vi bruger sessionscookies til at huske, at du er logget ind, og hvad du har i din kurv i forbindelse med køb på ALICEs hjemmeside. Vi tillader cookies og trackingpixels fra tredjeparter (Google og Facebook) for at kunne målrette vores markedsføring på andre hjemmesider, så vi kan vise dig information om de mest relevante musikoplevelser.

Læs mere under punktet “Cookie-politik” længere nede på siden.

3. SAMTYKKE

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor. Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os på info@alicecph.com. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytte de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

I forbindelse med køb af billetter til en koncert, som beskrevet i afsnit 2, kan vi kontakte dig via mail og telefonnummer, hvis der er aflysninger, ændringer til programmet eller f.eks. særlige trafikale udfordringer, som du skal være opmærksom på i forbindelse med din koncertoplevelse. Dette samtykke kan ikke trækkes tilbage inden koncerten, da disse henvendelser ikke er af markedsføringsmæssig karakter. Ligeledes skal vi som minimum behandle oplysninger om dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse for at kunne gennemføre dit billetkøb.

4. SIKKERHED

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet. Al elektronisk kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret, og der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Salg af billetter til ALICEs forestillinger foretages via billetudbyderen Tixly.com, som sikrer, at dine kreditkortoplysninger behandles sikkert og efter gældende retningslinjer, herunder sikkerhed ved datakryptering.

I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte info@alicecph.com.

5. DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på info@alicecph.com (se kontaktoplysninger nedenfor).

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os.

6. LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER MV.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

7. ÆNDRINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

8. KONTAKT

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os.

 

Cookie-politik

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet. Nedenfor beskriver vi, hvordan ALICE anvender de oplysninger/cookies, som du efterlader, når du besøger ALICEs hjemmeside i din browser.

1. HVAD ER EN COOKIE?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din enhed (PC, tablet, smartphone e.l.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte tredjeparter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på din enhed, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

2. COOKIES PÅ ALICECPH.COM

På ALICEs hjemmesider bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, og til at afvikle driften af hjemmeside. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Når du foretager et køb på hjemmesiden bruger vi såkaldte session cookies til at huske, at du er logget ind og hvad du har i din kurv. Google Analytics bruger cookies til at føre statistik over hvordan, og hvor ofte du bruger hjemmesiden, samt til at forhindre at analyseværktøjet overbelaster hjemmesiden. Vi tillader cookies og trackingpixels fra tredjepart (Google & Facebook) for at kunne måle og målrette vores markedsføring, så vi kan vise dig information om de mest relevante musikoplevelser.

3. HVORDAN FJERNES/UNDGÅS COOKIES?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr. Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

4. HVORFOR INFORMERER VI OM COOKIES?

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT-udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).

5. VIL DU VIDE MERE?

Læs mere om cookieregler på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.