fbpx

Om ALICE

OBS! ALICE har normalt til huse på Nørrebro, men siden foråret 2021 har vi ikke kunnet bruge vores eget spillested grundet et defekt ventilationsssyetm – mere om sagen her. Indtil vi får vores spillested tilbage præsenterer vi koncerter på andre venues rundt omkring i København.

ALICE er Danmarks førende spillested for den eventyrlystne lytter. Et mødested med nysgerrighed og åbne horisonter og et musikalsk eksperimentarium, der både undersøger nye og grænsesøgende hybrider og graver dybt i traditioner fra hele verden. 

Hos ALICE kan du opleve musikalske legender og friske nybrud i helt intime rammer, hvor der både er plads til fest og fordybelse. Her forenes globalt udsyn med et engagement i lokale miljøer og vækstlag, og vi åbner op for såvel dansegulvets ekstase som kultursalonens debatskabende rum. 

Året rundt præsenterer vi en bred vifte af koncerter fra global roots, folk og jazz/improv til lydkunst, ny kompositionsmusik, metal og elektroniske eksperimenter. mm. Vi rykker også hyppigt ud af huset og laver særlige koncerter i unikke rum, ligesom vi samarbejder med andre aktører – både lokalt, nationalt og internationalt – om større fremstød som festivaler og turneer. Vi samarbejder bl.a. med Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, G((o))ng Tomorrow, CPH:DOX, Copenhagen Contemporary og er altid sultne på samarbejder, der udfolder den eventyrlystne musik, og vi tager del i den offentlige diskussion af musikkens rolle i samfundet. 

ALICE slog dørene op 1. februar 2018 som en nyskabelse, da spillestederne Global og Jazzhouse fusionerede.

 

Kontakt
ALICEs kan træffes telefonisk på kontoret hverdage fra kl. 10-14. Uden for telefontid bedes du skrive en mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Alle booking-henvendelser skal ske pr. mail til booking@alicecph.com. Drejer din henvendelse sig om billetter, kan du også henvende dig til Billetto via www.billetto.dk. Du kan finder en oversigt samt kontaktoplysninger på vores medarbejdere her.

Fonden ALICE
Nørre Allé 7
DK-2200 København N
Tlf.: +45 31 54 58 75
info@alicecph.com
CVR/VAT: 3912 7318

 

ALICE er støttet af

 

 

×