Om ALICE

ALICE er Danmarks førende spillested for den eventyrlystne lytter. Et mødested med nysgerrighed og åbne horisonter og et musikalsk eksperimentarium, der både undersøger nye og grænsesøgende hybrider og graver dybt i traditioner fra hele verden. 

Hos ALICE kan du opleve musikalske legender og friske nybrud i helt intime rammer, hvor der både er plads til fest og fordybelse. Her forenes globalt udsyn med et engagement i lokale miljøer og vækstlag, og vi åbner op for såvel dansegulvets ekstase som kultursalonens debatskabende rum. 

Vi råder over en koncertsal med plads til 250 personer, hvor vi hele året præsenterer en bred vifte af koncerter fra global roots, folk og jazz/improv til lydkunst, ny kompositionsmusik, metal og elektroniske eksperimenter. mm. Vi rykker også hyppigt ud af huset og laver særlige koncerter i unikke rum, ligesom vi samarbejder med andre aktører – både lokalt, nationalt og internationalt – om større fremstød som festivaler og turneer. Vi samarbejder bl.a. med Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, G((o))ng Tomorrow, CPH:DOX, Copenhagen Contemporary og er altid sultne på samarbejder, der udfolder den eventyrlystne musik, og vi tager del i den offentlige diskussion af musikkens rolle i samfundet. 

ALICE slog dørene op 1. februar 2018 som en nyskabelse, da spillestederne Global og Jazzhouse fusionerede.

 

Tak til