Frivillighed

ALICE er et non-profit spillested og kan ikke køre uden vores fantastiske team af frivillige. Du møder frivillige i entréen, i garderoben og i baren – men de frivillige hjælper os også med at sætte op til shows, tage koncertbilleder og med PR & marketing. Som frivillig bliver man en del af et fællesskab, der centrerer sig om kærligheden for musik.

Man behøver ikke specifikke evner for at blive frivillig på ALICE, men vi værdsætter engagement, nysgerrighed og et godt øje for mennesker og service.

Vi modtager mange mails fra folk, der gerne vil være frivillige på ALICE, men er du interesseret i at blive frivillig, er du altid velkommen til at sende en mail til vores frivilligkoordinator Nanna på nanna@alicecph.com. Vi gemmer din mail, og tager kontakt hvis/når der er en plads på holdet. I mailen må du gerne skrive hvilken frivilligrolle du ser dig selv i, hvorfor det lige er ALICE du vil være frivillig hos og hvad der motiverer dig (det kan være det sociale, at se shows, få arbejdserfaring etc.). Vi rekrutterer frivillige med fokus på motivation, repræsentation og nysgerrighed. Vi modtager både henvendelser på dansk og engelsk.

Frivilligroller
Show-frivillig (entré, garderobe, bar) – FYLDT, vi tager nye ind fire gange om året
Stagehand – FYLDT, vi tager nye ind to gange om året
Fotografer – FYLDT, vi tager nye ind to gange om året
PR & Marketing – FYLDT
Booking – Kommer snart

Vi sætter altid pris på nye inputs på ALICE. Har du en god idé, er du altid velkommen til at sende den videre til nanna@alicecph.com.