Corona-nedlukning til maj

Som følge af myndighedernes forlængelse af de gældende corona-restriktioner, ser vi os nødsaget til at holde lukke til og med 6. maj.

I starten af december meldte myndighederne ud, at alle kulturinstitutioner i Hovedstadsområdet skal lukke – og det berører selvfølgelig også spillesteder som ALICE. Det betød, at alle planlagte koncerter i perioden skulle aflyses eller rykkes til alternative datoer. Billetkøbere vil selvfølgelig få refunderet deres billetter til aflyste koncerter og skal ikke foretage sig yderligere, da det foregår helt automatisk via Billetto.

Det var en trist dag for live-musikken. Men vi vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for at have støttet op gennem sommeren og efteråret, hvor vi trods talrige udfordringer har kunnet dele mange smukke musikalske øjeblikke sammen. Det giver os masser af håb for 2021, også selvom vi godt ved, at vi skal berede os på flere måneder med restriktioner.

Aktuelt har regeringen bebudet, at aktuelle restriktioner forlænges til 6. maj.

Vi opfordrer til, at man følger løbende med på den officielle side https://coronasmitte.dk – og selvfølgelig her på siden. I mellemtiden vil vi gerne sende varme hilsner og ønsker om at vi snart ses igen. Og ønsker om, at I passer godt på hinanden.

Mange hilsner
ALICE