Aflyst
Søndag 13.12.2020100 DKK

Vesselil

Nordic folk
Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Vesselil. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at vi kan finde en ny dato for koncerten i 2021. For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/

Nordiske rødder og moderne klang. Trioen Vesselil tænder lys i vintermørket med sprudlende strygere og vokal, når de indbyder til matinékoncert på ALICE.

Vesselil er en moderne dansk stryge- og vokaltrio med violin, bratsch, cello og sang. Trioen har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition; en sindrig blanding af gamle sange og dansemelodier og nye kompositioner, der fører lytteren gennem rørende fortællinger, filmiske scenarier og sydende dansegulve.

Navnet Vesselil er hentet i en gammel dansk folkevise, som fortæller historien om den unge kvinde Vesselil, der nægter at sælge sine drømme og ambitioner for et forgyldt skrin. Med hendes integritet som inspiration balancerer trioen mellem det glædessprudlende og det melankolske og formidler den dybde og styrke, som findes her.

Trioen udgav i 2018 udgav debutalbummet “Vesselil”, der høstede flotte anmeldelser. Ligeledes har Vesselil som live-navn begejstret på en række danske og internationale festivaler – bl.a. Tønder Festival, Musik over Præstø Fjord, Copenhagen Jazz Festival, Folk Baltica, Kaustinen Festival og mange flere.

Glæd dig til 13. december, hvor Vesselil indtager ALICE til en helt intim matinékoncert, hvor der venter både tindrende melankoli og muntre dansemelodier fremført af tre fremragende musikere. Koncerten består af to sæt med en kort pause undervejs.

Line-up:

Elisabeth Dichmann – violin, sang
Clara Tesch – violin, bratsch, sang
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello, sang

Søndag 13.12.2020
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×