Lørdag 21.10.2023160 DKK

Solo Salon: Margherita Pascariello + Laura Toxværd + Turkman Souljah – kurateret af Stefan Pasborg

Filterløst og intimt soloformat sætter spot på det bedste fra byens kunstscene

Bliv revet med ind i intime performances på nært hold, når Solo Salon sætter spot på det bedste fra byens kunstscene. Solo Salon er kurateret af musikeren, kuratoren og idémageren Stefan Pasborg. Siddende i en cirkelformation på gulvet kan publikum komme tæt på de optrædende solokunstnere i korte og intense performances inden for dans, skuespil og musik. Aftenens sluttes af med festlig orgelmusik, hvor publikum kan få en drink og fordøje oplevelserne. Efter flere gribende og bevægende aftener de to foregående år andre steder i byen, fortsætter Stefan Pasborg sine Solo Saloner på ALICE i hele 2023. NB.: Carsten Bjørnlund må desværre aflyse, men erstattes af Turkman Souljah.

Solo Salon er skabt ud fra ønsket om at lave en aften med fokus på sublime og inderlige kunstnere uden filter i et soloformat med korte performances på cirka 25 minutter. Solo Salon på ALICE sætter spot på tre stærke, håndplukkede performere helt alene på en lille scene med minimal afstand til publikum. Denne gang Margherita Pascariello (moderne danser), Laura Toxværd (saxofonist) og Turkman Souljah (musiker).

Som kontrast til tre intime soloperformances afsluttes aftenen med en improviseret koncert bestående af den legendariske lyd af Hammond B3 orgel og trommer. En lyd, som i årtier har været forbundet med funk, jazz, sved, fest og dans.
Ved hver Solo Salon mødes en ny duo-sammensætning af nogle af de bedste danske musikere og leverer deres bud på netop denne lyd og med udgangspunkt i improvisation, mens der er skønne drinks i baren – som i øvrigt er åben hele aftenen. Denne aften mødes Emil de Waal (trommer) og Jonas Berg (hammond-orgel).

Aftenens spilleplan:

Solo:
Laura Toxværd (saxofonist)
Turkman Souljah (musiker)
Margherita Pascariello (moderne danser)

Duo:
Emil de Waal (trommer)
Jonas Berg (hammond-orgel)

Lørdag 21.10.2023
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr
Køb billet
×