fbpx
Udsolgt
Torsdag 15.10.2020120 DKK

Slim0 + DJ HVAD + DJ Kuchulu b2b DJ Malika Mahmoud

Experimental

Da den københavnske eksperimentaltrio Slim0 udgav deres debutalbum “Sol i øjet” i marts i år, havde de kurateret en releasefest på ALICE. En aften af uendelig søsterkærlighed med koncert, live-set med DJ HVAD og flot besøg fra DJ Kuchulu b2b DJ Malika Mahmoud (MMH Radio). Aftenen blev aflyst på grund af corona, men vi er glade for nu at kunne melde en ny dato ud til Slim0 release til oktober.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Slim0

Den København-baserede eksperimentaltrio Slim0 – aka Lena Milovic, Mija Milovic og Simin Stine Ramezanali – udgav i marts 2020 deres debut “Sol i øjet”, i form af en porcelænssol med et USB-stik bagpå. Albummet, som udkom i kun 40 eksemplarer, er mixet af Jens Benz og Spellcaster og mastereret af Peter Peter. “Sol i øjet” bliver til oktober fejret med en aften kurateret af bandet.

Slim0 har eksisteret i mere end to år og debuterede i sommeren 2017 med opsætningen “Søstrene og Macbeth”. De har blandt andet spillet koncerter på Honeyland Festival,  Copenhagen Jazzfestival og CPH Trashfestival. Bandets opsætning skifter instrumentering, fra levende ler-instrumenter lavet af billedkunstner Simin Stine Ramezanali, til klassisk rockband med guitar, trommer, bas, keyboards og elektronik, dog altid med udgangspunkt i de tre medlemmers stemmer, der skaber et nu-metallisk folklore-udtryk.

Slim0 synger vitale og oprørske sange om søsterlig kærlighed, forelskelse, om talens og sangens magi, om frygten for at miste livets kraft, om solen der vælter dig omkuld og oplader dig. Som en varmblodig knytnæve om din krave og et genfærd af kendte kræfter, en påmindelse om den varme der ulmer i din krop, som du skal udgyde.

DJ HVAD

DJ HVAD aka Hari Shankar Kishore er en enestående figur på den danske musik- og kunstscene. Udover at være ejer af Sygnok Records har han været en del af Albertslund Terrorkorps og i over 10 år arbejdet med Kommunal Duplate Service, som højst sandsynligt er verdens eneste kommunale grammofonpladeskæringsstudie. DJ HVAD spiller et liveset denne aften.

Dj Kuchulu b2b Malika Mahmoud / MMH Radio

Selvom DJ Kuchulu er et nyt navn i det københavnske club-miljø, har hun i løbet af det sidste år allerede gjort sig bemærket med sit uforlignelige blend af sine mellemøstlige rødder med genrer som vogue, house, r&b og drum’n’bass. Kuchulu har baggrund som producer og bygger bro mellem undergrund og mainstream, når hun ubesværet mixer forskellige rytmer.

Malika Mahmoud er DJ og grundlægger af MMH radio, og hendes stil udvikler sig konstant med hendes eklektiske musiksmag. Malikas rødder spænder over tre kontinenter og det kan tydeligt høres i hendes mix af genrer fra hele verden. DJ Malika Mahmoud kanaliserer mange forskellige stemninger og energier gennem genrer som baile funk, jersey club, hard drum, vogue og traditionel arabisk musik.

Torsdag 15.10.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×