Fredag _06.09.24200 DKK + gebyr

The Bug feat. Flowdan UK + N.E.GIRL B2B Smokey + Mbizo – ÅBNINGSKONCERT

Legendarisk bastungt åbningsbrag på Nørre Allé

Bass-legenden The Bug og den Grammy-vindende rapper Flowdan skubber dub og dancehall til det yderste med kompromisløse beats og intense flows, når de sammen åbner ALICEs koncertsal på Nørre Allé med et kæmpe brag. Før og efter koncerten sørger hhv. Mbizo og N.E.GIRL B2B Smokey for tunge lækkerier til gulvet.

The Bug (Kevin Richard Martin) er en uundgåelig legende og kæmpe karakter inden for baskultur. Den britiske elektroniske musiker og producer har siden 90’erne stået bag toneangivende grupper som Techno Animal, King Midas Sound og Zonal, og en lang række definerende projekter, som har forgrenet sig vidt og bredt, især inden for dub, dancehall, noise, grime og hip hop. Ikke mindst er The Bug kendt for sine mange feature-samarbejder som han beriger med tonstung bas og kompromisløse beats, og som har beriget musikscenen med fantastiske talenter. Et af de vigtigste og mest langvarige samarbejder har han haft med den efterhånden ligeså legendariske britiske rapper Flowdan.

Flowdan har baggrund i det indflydelsesrige grime-kollektiv Roll Deep, som rumsterede på London-scenen i starten af 00’erne, og er kendt for sine ru og rumlende vokaler, der ubesværet resonerer over dubstep, grime og junglebeats. Når The Bug og Flowdan danner alliance og skubber dub og dancehall til det yderste med intense flows og beats, sker der magiske ting. Fra Flowdans første samarbejde med The Bug har han stødt bevæget sig fra undergrunden mod toppen, og i februar i år blev Flowdan den første britiske rapper nogensinde til at vinde en Grammy for “Rumble” – hittet med mastodonten Skrillex, der har rystet TikTok såvel som dansegulve overalt.

Under sit borgerlige navn Kevin Richard Martin spillede The Bug allersidste koncert på Nørre Allé inden Corona-nedlukningen i 2020, og siden har ALICE ikke været tilbage som normalt fungerende spillested på eget venue. Cirklen bliver derfor smukt fuldendt, når The Bug feat. Flowdan åbner ALICEs koncertsal på Nørre Allé 6. september.

N.E.GIRL B2B Smokey
Med seriøs inspiration fra sound system-kultur og alternative klubstilarter fra Storbritannien og den globale undergrund, har N.E.GIRL opbygget sig et ry for sin multi-genre-tilgang. Som klubpromotor og festivalkurator opererer hun med bas-drevne og eksperimenterende stilarter og udforsker konstant grænserne for multi-genre mixing. N.E.GIRL indtager denne aften gulvet B2B med den københavnske DJ Smokey, som siden sine spæde teenageår har dyrket sin utrættelige interesse i elektronisk musik. Med teknisk perfektionisme og fintfølende forståelse for stemning, fletter hun ubesværet tracks sammen på tværs af genrer og tidsperioder, og jonglerer dugfriske dubplates med ældgamle juveler.

Mbizo
Mbizo er en Nørrebro-born-and-raised producer og DJ, hvis musik trækker kraftigt på sound system- og bas-kultur. Siden hans debut i 2019 har han fået anerkendelse for sit take på dub-musik og fyldt mange dansegulve rundt omkring.

Fredag _06.09.24
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 200 DKK + gebyr

Køb billet200 DKK