Udsolgt
Fredag _03.07.20100 DKK + gebyr

Mija Milovic + Spellcaster

Experimental pop

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Den dansk-montenegriske sanger og musiker Mija Milovic (Slim0, Kvindebandet, Puck Mintie) indtager gården med et soloset på klaver, synth og kraftfuld vokal. Spellcaster aka Holger Hartvig åbner med et set.

Sommeren bringer lys – og efter flere måneders nedlukning lysner det nu også for den levende musik på ALICE! Sammen med UNION kan vi nemlig med glæde melde, at vi hen over sommeren præsenterer en række dejlige koncerter i gårdmiljøet foran ALICE. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Læs om hele programmet her.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

Mija Milovic

Den dansk-montenegriske musiker Mija Milovic har været drivende kraft i en lang række københavnske bands som fx Kvindebandet, Tidlige Armbånd, DNTK, Viktors Garage, slim0 og under det solistiske alias Puck Mintie. På sit første fuldlængde album i eget navn, “With Shadowfax On My Back” (MegaXPress, 2020), synger Milovic fra fremtidige og fortidige rum, fortalt gennem forskellige personaer på sange der spænder fra det rå til det bløde og skønne, og fra det rablende til det hengivne, varme og dansende. På klaver, synths og kraftfuld vokal er Mija Milovic et fantastisk livenavn, som vi glæder os til at præsentere.

Spellcaster

Holger Hartvig er trods sin unge alder et af de varmeste navne på den danske eksperimenterende undergrundsscene de seneste ti år. Som del af det hedengangne Af Med Hovedet-kollektiv står han bag grupper som Synd & Skam og Seksuelle Mennesker og senere Brynje og Boli Group. Med sit nye soloprojekt Spellcaster har Hartvig skabt en fængende hybrid af iturevet pop og mørk magi, som trækker tråde til hans musikalske bagland. Debuten “Inventory” udkom på Visage i 2019.

 

Vigtigt at vide om ALICE Summer Series:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man en gruppe venner sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre dig og dine venner, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kreditkort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. ALICE laver bar i gården, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kreditkort og MobilePay. Det er muligt at købe mad fra Send Flere Krydderier, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Du er meget velkommen til at tage børn med til koncerterne, men det er vigtigt at du køber billet til dit barn, så vi kan sikre optimal plads til alle. Der kan købes børnebillet til halv pris (gælder for børn til og med 13 år).

Bemærk at det på grund af pladsrestriktioner ikke er muligt at parkere sin cykel i gården. Barnevogne i gården er muligt i begrænset omfang.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde sommerens koncerter!

Fredag _03.07.20
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Udsolgt100 DKK
Udsolgt