ALICE Summer Series vender tilbage

Sommeren og genåbningen af musiklivet er over os. Det fejrer vi på ALICE ved at lade vores udendørs-format ALICE Summer Series genopstå. Glæd dig til sommerlige koncerter i gården mellem ALICE og UNION fra slut maj til slut august.

Foråret på ALICE har budt på spændende udfordringer, hvor vi har lanceret vores ALICE Archives kanal med stemningsfulde musikfilm, og hvor vi har åbnet huset for et væld af kreative kræfter til vores Open Call. Men én ting har vi savnet: At kunne fejre den levende musik foran et levende publikum.

Heldigvis er der lys forude. Med genåbningen af kulturlivet bliver der nemlig også åbnet op for live-musikken og muligheden for at byde på sprøde koncerter og kølige drikkevarer. Og for at fejre både sommerens komme og genåbningen af musiklivet, byder vi atter på vores ALICE Summer Series, som netop opstod ud af corona-situationen sidste sommer, og som blev en stor succes.

I år byder Summer Series på koncerter fredage og lørdage fra slutningen af maj til slutningen af august, så der bliver rig mulighed for at svinge forbi Nørre Allé 7 til spændende musik hele sommeren, når vi præsenterer open air-koncerter i vores stemningsfulde miljø i gården mellem ALICE og UNION. Koncerterne offentliggøres løbende – følg med her på siden og i vores Facebook-event.

Praktisk info om ALICE Summer Series:

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.

Koncerterne starter typisk kl. 17, og musikken stopper kl. 20 af hensyn til ALICEs naboer.