Tirsdag _17.05.22140 DKK + gebyr

Jason Sharp (CA) + Alto Aria at Union

Ildevarslende sci-fi soundscapes på saxofon

Saxofon, åndedrag og puls bliver til svævende og ildevarslende sci-fi-soundscapes hos Jason Sharp, der forener krop og teknologi i sin musik. Den danske elektroniske musiker Alto Aria åbner aftenen.

Bemærk: Koncerten finder sted i Union, Nørre Allé 7 og er en del af ALICEs medlemsordning – læs mere her.

Jason Sharp
Den canadiske saxofonist og komponist Jason Sharp er en central figur på Montreal’s avant-jazz scene, og en del af det ikoniske eksperimentelle label Constellation. Sharps musik forener teknologi og krop. Han filtrerer saxofon, åndedræt og puls gennem skræddersyet elektronik, så der dannes en form for elektroakustisk musikalsk biofeedback. Resultatet er hypnotiserende lydflader, der føles som soundtracket til en sci-fi-film – men med dybde og kropslighed.

Den 17. maj indtager Jason Sharp scenen med sit seneste album The Turning Center Of A Still World. Luftige saxofon-loops og en hjertemonitor, der bruges til at generere rytmerne til synthesizere og samplere, skaber til sammen en verden af blide, ildevarslende kompositioner, som vi glæder os til at træde ind i.

Alto Aria
Som opvarmning til Jason Sharp kan man opleve danske Alto Aria, Maria Leth Schütze’s soloprojekt. Med projektet undersøger hun relationer mellem akustisk og elektronisk lyd, og fokuserer på transformation og transition som indgangsvinkel til sin musik. Med hendes debut album ‘Tides’, som blev udgivet gennem Rhizome, sætter Maria fokus på tidevand, at blive en krop af vand og altings forgængelighed. Maria har desuden udgivet et lille eksperimenterende værk ‘For Marta’ om venskab og cirkularitet og albummet ‘Shapes’, der tager afsæt i en drømmedagbog. Til foråret udgiver hun albummet ‘Sowing Worlds’, og det glæder vi os til at opleve når hun gæster ALICE til maj.

Tirsdag _17.05.22
Venue: Union
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK