fbpx

ALICE-medlemskab

Vidste du, at ALICE har en medlemsordning? For 350 kroner pr. år får du faste invitationer til gratis koncertoplevelser samt andre fordele. Læs mere om medlemskabet nedenfor. Lyder det som noget for dig – så kan medlemskabet købes her. Medlemskabet kan selvfølgelig også gives som gave!

Medlemsfordele

  • Gratis adgang til én valgfri medlemskoncert om måneden
  • Særligt nyhedsbrev for medlemmer
  • Eksklusivt forsalg til store events
  • Rabat i baren

ALICE-medlemskaber løber for et år ad gangen og kan fornyes som årligt kontingent (350 kr.).

Til ALICE-medlemmer gør vi os umage for at håndplukke et koncertudvalg, der kommer hele vejen rundt i vores vidtfavnende program. Der skal være noget for enhver smag og for det nysgerrige øre. Hver måned modtager du et eksklusivt medlemsnyhedsbrev med info om månedens koncerter og udvalgte shows.

Månedens koncerter
Via nyhedsbrevet tilbydes en række særligt udvalgte koncerter, og som medlem kan du blandt disse vælge én gratis koncert om måneden. Bemærk i øvrigt at der til alle disse koncerter udbydes et begrænset antal billetter. Tilmelding foregår derfor efter først-mølle-princippet, og sker pr mail til member@alicecph.com senest dagen inden den pågældende koncert. Du vil herefter modtage en bekræftelse såfremt der fortsat er ledige pladser. Du finder en liste over kommende medlemskoncerter i bunden af denne side.

Medlemskort
Du kan hente dit medlemskort når du kommer til koncert i vores midlertidige hjem på Stairway i Vanløse. Dit medlemskort gælder først og fremmest som bevis for dit ALICE-medlemskab, men der er også andre fordele. Ved fremvisning af dit medlemskort får du 10% rabat hos spiseriet Send Flere Krydderier, der ligger på Nørre Allé 7. Derudover får du rabat i baren på Stairway ved fremvisning af kortet. Det gælder ikke kun til medlemsarrangementer, men også til andre koncerter. 

×