Vil du være ALICE-medlem?

Foretrækker du en månedlig håndplukket medlemskoncert? Vil du helst vælge den selv? Eller vil du have adgang til det hele, året rundt? ALICE har netop lanceret 3 nye medlemskaber så det nu er muligt at vælge, hvordan du helst vil være medlem hos os. Læs meget mere nedenfor!

Vil du give et ALICE-medlemskab i gave? Køb et gavekort til et af vores medlemskaber!

Køb et gavekort til ALICE her

Gavemodtageren kan derefter bruge gavekortet til at købe sit medlemskab, og du kan endda tilføje en personlig hilsen til vedkommende. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen.

Medlemskab 1 – Vi håndplukker, du vælger

ALICE Advisory svarer til vores gamle medlemskab. Hver måned håndplukker vi to nøje udvalgte koncerter fra vores alsidige program, og du får muligheden for at vælge én af dem. Dette er medlemskabet til dig som er nysgerrig og som ønsker en månedlig koncertoplevelse fra ALICEs mangfoldige verden af musik, kurateret af os.

Pris: 450 DKK for et års medlemskab

Læs mere om ALICE Advisory her

Medlemskab 2: Vælg din månedskoncert selv

Med ALICE Autonomy vælger du selv dine månedlige medlemskoncerter. Dyk ned i ALICEs omfattende koncertprogram og find den koncert, der taler mest til dit musikhjerte. Eller udforsk spændende nye kunstnere og formater. Du bestemmer, når du skræddersyer dit eget medlemskab med ALICE Autonomy.

Pris: 800 DKK for et års medlemskab

Bemærk: Vi udbyder kun 50 stk. af dette eksklusive medlemskab og der er kun få tilbage!

Læs mere om ALICE Autonomy her

Medlemskab 3 – Fri adgang til alle koncerter

ALICE All Access er for dig der vil have det hele med. Dette eksklusive medlemskab giver dig adgang til alle koncerter på ALICE, året rundt. Uanset om der er storslåede legender, spændende nybrud eller traditionelle udtryk på scenen, kan du være med i front til det hele.

Pris: 2250 DKK for et års medlemskab

Bemærk: Vi udbyder kun 25 stk. af dette eksklusive medlemskab

Læs mere om ALICE All Access her.


Er du allerede ALICE-medlem?

Hvis du er medlem på vores gamle ordning, vil dit medlemskab gælde, indtil det udløber. Herefter har du mulighed for at opgradere til et nyt medlemskab.