Få billetter
Lørdag 10.07.2021120 DKK

Janushoved presents: Xuri, Internazionale,Tettix Hexer, Ryong – Copenhagen Jazz Festival

Experimental electronic

Det eksperimenterende københavner-label Janushoved rykker ind på Summer Series-scenen med en endags festival, hvor gården kommer til at summe af nysgerrige elektroniske klange mellem det støjende og det skrøbelige.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series’ Copenhagen Jazz Festival-program og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Med tråde til miljøet omkring spillestedet Mayhem, har Janushoved over de seneste år markeret sig som en både aktiv og kvalitetsbevidst udgivelseskanal for eksperimenterende elektronisk musik, noise mm. Det er altså i høj grad værd at tage forbi Summer Series 10. juli, hvis man har interesse for hvad der rører sig på den elektroniske scene. Her præsenterer Janushoved nemlig hele fire koncerter til en mini-festival, der kommer rundt i forskellige soniske landskaber og berører både melankolske og euforiske lag af musikken.

Til festivalen kan du opleve:

Tettix Hexer
Jens Leonhard Aagaard er producer og uddannet som lyddesigner. Under navnet Tettix Hexer har han længe været aktiv i undergrundsmiljøer i Odense og København, og han har skabt sig et ry som en intens live-performer.

Ryong
Ryong alias Isak Steensen Tind udforsker et spændingsfelt mellem krop og spiritualitet, familie og kærlighed, det koreanske og det danske. Ryong debuterede med to udgivelser på Janushoved: “Ryong” & “Jingshan Solo” og udsendte for nylig albummet “Unbreakable Bonds” på det Berlin-baserede label Yegorka. De optrådte til sidste års Autumn Ambient på ALICE, og vi glæder os til at kunne præsentere Ryong igen, denne gang i vores gård.

Xuri
Xuri er også et velkendt navn i ALICE-regi og har bl.a. medvirket i vores ALICE Archives-projekt. Xuri – aka Susanne Benther Mouritsen – har i sit musikalske værk bevæget sig i mange retninger, fra ambiente kompositioner og næsten neo-klassiske strukturer til en appetit på rave-æstetik, techno og psykedeliske lydverdener, som det i høj grad også kan opleves på hendes seneste Janushoved-udgivelse ‘Bedlam of Salt’.

Internazionale
Internazionale er kunstnernavnet for Janushoveds eget mastermind Mikkel Dunkerley, der med inspiration fra noise og drone-musik skaber introspektive soundscapes, som favner både det kantede, det skrøbelige og det ambiente.

Praktisk om ALICE Summer Series
Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

Lørdag 10.07.2021
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×