Lørdag _28.08.21160 DKK + gebyr

Islandman (TR) at Pumpehuset

Turkish psych og space funk

Islandman bringer deres charmerende møder mellem tyrkisk psykedelisk spacefunk, drømmende elektroniske toner og live percussion til København, når de optræder i Pumpehuset til koncert præsenteret af ALICE.

OBS! Koncerten er flyttet fra ALICE til Pumpehuset. Koncerten har tidligere været annonceret som siddende pga. corona-restriktioner, men pga. lempelser kan vi gennemføre den med stående publikum.

Den tyrkiske sangskriver, producer og musiker Tolga Böyük har med sit projekt Islandman skabt en musikalsk persona, der fortæller historier fra det hinsides gennem drømmende spacefuck og tyrkiske psykedeliske toner. Live optræder Islandman som en elektro-akustisk trio med Böyük på vokal, elektronik og guitar, Eralp Güven på percussion og Erdem Başer på guitar. Spacy guitarfigurer og dansable beats flettes ind og ud af døsende elektroniske flader, med en solid bund af shamanistisk percussion.

Allerede efter deres første single “Agit” (Requiem) i 2017, skabte Islandman opmærksomhed hos det danske label Music For Dreams, som har den legendariske DJ Kenneth Bager ved roret. Siden er det blevet til to fuldlængde studiealbums, nemlig “Rest In Space” (2018) og “Kaybola” (2020), som begge er udgivet på Music For Dreams. På “Kaybola” eksperimenterer Islandman med at bringe tyrkiske psych-traditioner, afrikansk roots og materiale fra Japan og Bulgarien sammen i et nyt elektrisk univers.

Glæd dig til syret og funky sensommer-koncert, når Islandman indtager Pumpehuset til august.

 

Lørdag _28.08.21
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK