fbpx

28.08.2021

Turkish Psych/Space Funk

Islandman (TR)

Lørdag d. 28. august
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr
Køb billetFacebook

Islandman bringer deres charmerende møder mellem tyrkisk psykedelisk spacefunk, drømmende elektroniske toner og live percussion til ALICE Summer Series.

Bemærk: koncerten er rykket udenfor til vores ALICE Summer Series program. Den starter derfor også tidligere på aftenen. Har du allerede billet til den oprindelige koncert, er denne fortsat gyldig – men det er også muligt at få refunderet ved at skrive til pr@alicecph.com inden 1. juni.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Den tyrkiske sangskriver, producer og musiker Tolga Böyük har med sit projekt Islandman skabt en musikalsk persona, der fortæller historier fra det hinsides gennem drømmende spacefuck og tyrkiske psykedeliske toner. Live optræder Islandman som en elektro-akustisk trio med Böyük på vokal, elektronik og guitar, Eralp Güven på percussion og Erdem Başer på guitar. Spacy guitarfigurer og dansable beats flettes ind og ud af døsende elektroniske flader, med en solid bund af shamanistisk percussion.

Allerede efter deres første single “Agit” (Requiem) i 2017, vækkede Islandman opmærksomhed hos det danske label Music For Dreams, som har den legendariske DJ Kenneth Bager ved roret. Siden er det blevet til to fuldlængde studiealbums, nemlig “Rest In Space” (2018) og “Kaybola” (2020), som begge er udgivet på Music For Dreams. På “Kaybola” eksperimenterer Islandman med at bringe tyrkiske psych-traditioner, afrikansk roots og materiale fra Japan og Bulgarien sammen i et nyt elektrisk univers.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.