Aflyst
Søndag _03.05.20140 DKK + gebyr

Huerco S (US) + Tomoko Sauvage (JP) + Britton Powell (US)

Ambient og abstract electronic

ALICE følger regeringens retningslinjer vedrørende Corona-virus (Covid-19). Grundet Statsministerens seneste udmelding om at holde kulturinstitutioner lukkede frem til 10. maj for at begrænse smittefare, er koncerten med Huerco S, Tomoko Sauvage og Britton Powell desværre aflyst. Billetter refunderes via Billetto. Info om Corona-virus og ALICE opdateres løbende her.

ALICE inviterer til triple-matinékoncert og søndagskoger med dyb og drømmende ambient, meditative undervands-soundscapes og nådesløs dystopisk minimalisme. Glæd dig til at opleve Huerco S, Tomoko Sauvage og Britton Powell til maj.

 

Huerco S

 

Huerco S aka Brian Leeds er en anerkendt NY-baseret DJ og producer, der som teenager spillede punk og metal i sin hjemby Kansas City, men som siden starten af 2010’erne har arbejdet med elektronisk musik og markeret sig selv som et vigtigt navn inden for eksperimenterende lo-fi house. Huerco S’ udgivelser på labels som Future Times, Opal Tapes, Software og Proibito har bevæget sig mellem drømmende ambient, dragende synth-collager og pulserende, underspillet bas, altid med ambitionen om at skabe musik “for the mind and for the floor”. Huerco S har tidligere spillet på Phono Festival og vi glæder os til at præsentere ham på ALICE når han spiller første danske koncert i flere år.

 

Tomoko Sauvage

 

I over et årti har den japanske Paris-baserede lydkunstner Tomoko Sauvage arbejdet på sin opfindelse “the natural synthesizer” – en hybrid mellem vand, keramik og elektronik. Med undervandsmikrofoner (de såkaldte hydrofoner) i skåle med vand, skaber Sauvage med sine hænder de meditative undervands-soundscapes ved hjælp af dråber, bobler, bølger og hydrofonisk feedback fra mikrofonerne. Tomoko Sauvage har opført sine værker på bl.a. Centre Pompidou, Unsound Festival, Nyege Nyege Festival og på Roskilde Festival i 2019. Hun skal uden tvivl opleves live, så gå ikke glip af hende når hun denne eftermiddag pakker ALICE ind i sit boblende ambiente lydunivers.

 

Britton Powell 

 

Britton Powell er en amerikansk komponist og kurator med base i New Yorks avantgarde-miljø. Gennem percussion, video og elektronik skaber han værker, der udforsker traditioner inden for minimalisme, psykoakustik og etnografisk musik. Hans seneste udspil “If Anything Is” er et multimedie-værk, der med video og ambiente lydflader kredser om temaer som kapitalisme og hyper-virkelighed og vækker forestillinger om golde urbane landskaber. Powell har samarbejdet med prominente navne som Matmos, Lucy Railton, Jon Gibson og Huerco S. Han har opført sine værker på Centre Pompidou (Paris), The Barbican Center (London), Unsound Festival (Krakow), The Kitchen (NYC) og The Guggenheim House (Japan) og han har udgivet på Warp Records, Mexican Summer Records, Unseen Worlds, og Catch Wave Ltd. Britton Powell spiller første danske solokoncert når han gæster ALICE til maj.

Søndag _03.05.20
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Aflyst140 DKK
Aflyst