Aflyst
Tirsdag _21.04.20120 DKK + gebyr

Good Morning (AU) + Whistler

Lo-fi rock

Afledt af den vidtfavnende globale situation med coronavirus/COVID-19, har Good Morning desværre været nødt til at aflyse deres forårstour. Koncerten på ALICE d. 21/4 er derfor aflyst. Alle købte billetter refunderes via Billetto. Info om Corona-virus og ALICE opdateres løbende her.

Good Morning er iørefaldende, bedårende og melankolsk lo-fi pop fra Melbourne. Til april spiller de på ALICE med support fra de nye lokale helte i Whistler.

 

Good Morning

Bag Good Morning står Stefan Blair og Liam Parsons fra Melbourne i Australien. De skaber på én gang iørefaldende, bedårende og melankolsk lo-fi pop, som sender tankerne mod Mac DeMarco og som har fans som Tyler, the creator. Blair og Parsons mødte hinanden i gymnasiet, og efter købet af en 4-sporet Foxtex-båndoptager indspillede de en håndfuld sange, som kom ud på EP’erne “Glory” og “Shawcross”, som netop er blevet genudgivet via det hypede DIY-pladeselskab Bedroom Suck. 

 

I oktober 2019 udgav Good Morning deres andet album på kun et år, “Basketball Breakups”. Modsat tidligere udgivelser koger “Basketball Breakups” Good Mornings lyd ind til lidt over 20 minutters skrabet, melodisk og melankolsk guitarmusik. Mens “The Option fra april samme år var nøje indøvet og skabt med den klassiske rockplade i tankerne, blev “Basketball Breakups” indspillet i et enkelt råt take mens det blev arrangeret. 

 

Live bakkes duoen op af James Macleod og John Considine. Sammen har de optrådt i USA ved CMJ Music Marathon og i det meste af Australien, men de har også turneret Europa og blandt andet spillet koncert på Stengade i København i 2017. Vi glæder os til at præsentere dem til april når de vender tilbage til Nørrebro. 

 

Whistler

 

Whistler er et nyt rockband fra København med tråde til bla. Lower og Marching Church. Med unægtelig forbindelse til rockhistorien fokuserer bandet på simple og umiddelbare kompositioner med melodisk omdrejningspunkt og rytmisk, ekstrovert fremdrift. Whistler er berøringsparat overfor temaer som materiel og metafysisk kollaps og spekulative løsninger på natur-problemet.

 

Tirsdag _21.04.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Aflyst120 DKK
Aflyst