Aflyst
Torsdag 09.04.2020140 DKK

Ghetto Kumbé (CO) + Mambe & Danochilango

Afro electronic rave

ALICE følger regeringens retningslinjer vedrørende Corona-virus (Covid-19). I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring situationen, og påbud om at lukke Danmarks grænser til og med 13. april i forsøg på at begrænse smittefare, vil alle koncerter med internationale artister frem til denne dato blive aflyst. Koncerten 9. April må derfor desværre også aflyses. Vi gør hvad vi kan for at flytte arrangementer til alternative datoer og vil løbende informere om dette. Billetter refunderes via Billetto. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

Med en blanding af traditionelle vestafrikanske rytmer, cumbia og pulserende elektroniske beats, tager Ghetto Kumbé dig med på en hæsblæsende tur til Colombias kyst. Efter de skabte tropisk dansefest på Roskilde Festivals Gloria-scene i 2019, indtager trioen ALICE til intim klubkoncert til april. Mambe & Danochilango åbner aftenen.

 

Ghetto Kumbé består produceren Edgardo Garcés aka El Guajiro og de to percussionister Juan Carlos Puello og Andrés Mercado. Alle tre markante musikere fra Colombias kystlinje, som er kendt for sine varme og smittende rytmer spillet på overdimensionerede lydsystemer, som forener en farverig vifte af musikalske traditioner med bas- og clubmusik. De mødtes i Bogotá i 2014 med en fælles ambition om at skabe et projekt, som skulle være lige dele tropisk dansefest og hyldest til Colombias natur. Og navnet Ghetto Kumbé trækker både på det urbane og det oprindelige trommeritual – “kumbé”.

 

Resultatet er i den grad et svimlende og transcenderende trommeritual hvor pulserende beats møder traditionelle vestafrikanske rytmer og afro-colombianske stilarter som cumbia, bullerengue og chalupa de rio. Live optræder trioen med colombiansk alegre-tromme, afrikansk djembe og dundun. Alle lydene bliver komponeret og produceret af El Guajiro, der blander de traditionelle rytmer med dynamisk techno og house.

 

I årenes løb har trioen udgivet tre EP’er og tilbagelagt utallige koncerter på spillesteder og festivaler i hele verden. Blandt andet spillede de en af årets koncerter på Roskildes Gloria-scene i 2019, hvor de sendte elektriske bølger gennem publikum og forvandlede den gamle stald til en tropisk dansefest. De skabte en lignende stemning på Global i 2017, da de indtog spillestedet i selskab med El Leopardo. Nu kommer gruppen endelig tilbage til Nørrebro til april. Med sig har de deres debutalbum, som udkommer til foråret.

 

Sagt om Ghetto Kumbé

 

“the Explosive Afro-House Trio Igniting Colombian Dancefloors” – Remezcla

 

“Ghetto Kumbé ́s concept is as powerful as it is simple, a journey to the rhythmic Afro- Caribbean roots of Colombia fuelled by the hypnotic power of African house beats.” –

Sounds and Colours

 

“The members of Ghetto Kumbé fuse traditional Afro-Colombian percussion with

intense electronic beats and samples. » – The Culture Trip

Koncerten er en del af Global Dance Nights – ALICEs nye klub, hvor du kan flytte dansefødderne til globalt orienteret musik. Til Global Dance Nights har vi udvalgt førsteklasses live-navne, der kan sætte gang i festen. Og der er altid DJs før og efter koncerten – og happy hour i baren den første time!

Torsdag 09.04.2020
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×