Aflyst
Onsdag _25.03.20130 DKK + gebyr

Félicia Atkinson (FR) x Ben Rivers (UK)

Ambient

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE fra dags dato og til og med 31. marts valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Koncerten 25. marts må derfor desværre også aflyses. Billetter refunderes via Billetto. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

I et kunstnerisk møde indtager den enigmatiske lydkunstner Félicia Atkinson og eksperimentelle filmskaber Ben Rivers onsdag d. 25 Marts Charlottenborg Kunsthal. Oplev Atkinsons abstrakte og ambiente musikunivers sammenvæve med cinematiske billeder til en audiovisuel koncert. Præsenteret i samarbejde med CPH:DOX.

OBS: koncerten foregår i Kunsthal Charlottenborg.

Den franske musiker, poet og visuelle kunstner, Félicia Atkinson, har med sin sammenvævning af dragende elektroniske lydbilleder og hviskende monologer opnået anerkendelse i det elektroniske musikmiljø verden over.

På denne særlige aften akkompagneres musikken af en billedside skabt unikt til festivalen af den visionære kunstner og filminstruktør Ben Rivers. Hans brug af analoge medier samt blandingen af dokumentarisme og fiktion har gjort ham til et fast inventar på CPH:DOX, hvor hans film er blevet vist adskillige gange og har vundet forskellige priser.

Onsdag _25.03.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Aflyst130 DKK
Aflyst