Lørdag _20.06.20100 DKK + gebyr

Det Yderste Hav

Folk og sønderhoning

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Denne lørdag med poetisk musik fra Fanø og Sønderhoninger i nye klæder fra Det Yderste Hav.

Sommeren bringer lys – og efter flere måneders nedlukning lysner det nu også for den levende musik på ALICE! Sammen med UNION kan vi nemlig med glæde melde, at vi hen over sommeren præsenterer en række dejlige koncerter i gårdmiljøet foran ALICE. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Læs om hele programmet her.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

Det Yderste Hav

En helt særlig musikalsk sjæl finder man på Fanø, ikke mindst i den sydlige landsby Sønderho, hvis sønderhoning (et ord, der både betegner musikken, dansen og en person fra Sønderho) har en unik placering i dansk folkemusik. Sønderhoningerne går stadig i arv fra generation til generation, og ung som gammel kaster sig gerne ud på dansegulvet, når der er bal i Sønderho. Dansen må vi desværre undvære til denne koncert, hvor COVID-19-reglementet kræver, at publikum sidder ned. Men det skal ikke afholde os fra at byde på den fantastiske Sønderho-trio Det Yderste Hav bestående af den forrygende violinist Peter Uhrbrand, den internationalt anerkendte klassiske guitarist Jørgen Bjørslev og forfatter og sanger Jeppe Brixvold. Musikken har udgangspunkt i de gamle dansemelodier, men Det Yderste Hav transformerer Fanøs musik og løfter den ind i et klangligt univers, som indbyder til kontemplation, poesi og afsøgning af nye horisonter. Det er alt for sjældent, at man kan opleve Det Yderste Hav i København, så vi er beærede over, at de tager hele turen over for at give koncert på ALICE Summer Series.

Vigtigt at vide om ALICE Summer Series:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man en gruppe venner sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre dig og dine venner, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kreditkort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. ALICE laver bar i gården, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kreditkort og MobilePay. Det er muligt at købe mad fra Send Flere Krydderier, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Du er meget velkommen til at tage børn med til koncerterne, men det er vigtigt at du køber billet til dit barn, så vi kan sikre optimal plads til alle. Der kan købes børnebillet til halv pris (gælder for børn til og med 13 år).

Bemærk at det på grund af pladsrestriktioner ikke er muligt at parkere sin cykel i gården. Barnevogne i gården er muligt i begrænset omfang.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde sommerens koncerter!

Lørdag _20.06.20
Dørene åbner kl: 16:30
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 100 DKK + gebyr

Køb billet100 DKK