Onsdag _11.05.22160 DKK + gebyr

Bedouin Burger (LB/SY) at Union

Maqam, jazz og syrisk folk med elektroniske grooves

To funklende talenter på Libanon og Syriens elektroniske musikscene mødes i projektet Bedouin Burger, som sender elektriske bølger og trance-dannende grooves gennem maqam og oprindelig syrisk folkemusik.

Bemærk: Koncerten finder sted i Union, Nørre Alle 7.

Gennem den syriske sangerinde Lynn Adibs årer flyder jazz, arabisk maqam og bedouinmusik som hun formidler så naturligt, at det rører enhver følsom sjæl. Det er inspirationer hun har samlet op gennem et nomadisk liv fra bl.a. Damascus, Libanon og Paris. Den libanesiske producer og multiinstrumentalist Zeid Hamdan er kendt som lidt af en godfather på den arabiske indiescene, og  har åbnet en hel generations ører for den arabiske musikarv gennem sit arbejde med prominente kunstnere som Soap Kills, The New Government, Katibe5, Shiftz og Hiba Mansouri.

Når Lynn Adib og Zeid Hamdan som Bedouin Burger kombinerer både deres talenter og inspirationskilder, bliver det til groovy, forførende tracks hvor traditionel arabisk sang møder elektroniske impulser og lækker percussion. Duoens kun tre singleudgivelser på PopArabia har allerede vakt stor interesse og fået mange hjerter til at banke derude, og vi glæder os enormt til at høre mere fra dem, når de gæster ALICE til maj.

Onsdag _11.05.22
Venue: Union
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK