fbpx

13.08.2021

Avant-jazz

Baujillaud

Fredag d. 13. august
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr
Køb billetFacebook

Baujillaud (tidl. Boujeloud) leverer skæve udskejelser og seje grooves, når de markerer vinyl-release for deres album “A Vision Of A Dragons Head” med koncert til ALICE Summer Series.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Medlemmerne af den danske supergruppe Baujillaud (tidl. Boujeloud) blander på frygtløs vis free jazz, dansable beats, krøllede guitarfigurer og globale inspirationer. Bandets album “Candy Prince” fra 2016 modtog en DMA Jazz og har i det hele taget høstet begejstrede anmelderroser. Bl.a. skrev Information: “Både rablende, kinky, morsom, opkvikkende og udmattende. En ordentlig krasser.”

Nu er bandet endelig klar med nyt materiale og markerer til deres Summer Series-koncert på ALICE vinyl-release for albummet “A Vision Of A Dragons Head”. Vi glæder os til en fejring af udgivelsen og til at byde på dette fantastiske band i vores sommerlige gård. Kendere vil vide, at der er tale om et live-band i særklasse – et band, der formår at forene den frie musiks rastløse energi med fængende grooves, charme og power.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.