Fredag 13.08.2021120 DKK

Baujillaud + Living Ever After

Avant-jazz

Baujillaud (tidl. Boujeloud) leverer skæve udskejelser og seje grooves, når de markerer vinyl-release for deres album “A Vision Of A Dragons Head” med koncert til ALICE Summer Series. Det nye og albumaktuelle projekt Living Ever After åbner dagen med drømmende lo-fi guitar.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Medlemmerne af den danske supergruppe Baujillaud (tidl. Boujeloud) blander på frygtløs vis free jazz, dansable beats, krøllede guitarfigurer og globale inspirationer. Bandets album “Candy Prince” fra 2016 modtog en DMA Jazz og har i det hele taget høstet begejstrede anmelderroser. Bl.a. skrev Information: “Både rablende, kinky, morsom, opkvikkende og udmattende. En ordentlig krasser.”

Nu er bandet endelig klar med nyt materiale og markerer til deres Summer Series-koncert på ALICE vinyl-release for albummet “A Vision Of A Dragons Head”. Vi glæder os til en fejring af udgivelsen og til at byde på dette fantastiske band i vores sommerlige gård. Kendere vil vide, at der er tale om et live-band i særklasse – et band, der formår at forene den frie musiks rastløse energi med fængende grooves, charme og power.

Living Ever After
På dagen kan man også opleve det nye projekt Living Ever After, aktuel med albummet “Parallel Extreme” på Visage Cph. Bag Living Ever After står Troels Damgaard-Christensen, som kendes fra bl.a. Collider. I sit nye projekt har han eksperimenteret med bevidsthedsudvidende tekniker, hvor improvisation, sangskrivning og meditation blandes. Resultatet er en både varm og uforudsigelig musik, hvor lo-fi guitar og drømmende lydflader går hånd i hånd. Live opføres musikken med et stærkt band, som består af Johan Polder, Anton Sørensen og Rune Kielsgaard foruden Troels Damgaard-Christensen selv.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncertområdet bliver med en kombination af ståpladser og unumm. siddepladser. Vil du sikre dig en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid. Der vil være bar i gården, ligesom Send Flere Krydderier de fleste weekender byder på salg af lækker mad.

OBS! Det er nødvendigt at medbringe gyldigt corona-pas til koncerterne. Vi opfordrer desuden kraftigt til at man køber billet i forsalg, da det giver os bedre mulighed for at komme i kontakt med publikum efterfølgende med henblik på stop af smittespredning.

Fredag 13.08.2021
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×