Aflyst
Tirsdag 24.03.2020150 DKK

Alsarah & The Nubatones (SD)

East african retro pop

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE fra dags dato og til og med 31. marts valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Koncerten 24. marts må derfor desværre også aflyses. Billetter refunderes via Billetto. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

Koncerten er månedens gratis koncert i marts i ALICEs medlemsordning. Læs mere og bliv medlem her.

Arabiske toner møder østafrikansk retropop i Alsarah & The Nubatones‘ sange om håb, bevægelse og frihed. Til foråret kommer de tilbage til Nørrebro med et nyt album.

 

Allerede efter hendes debut i 2014, blev Alsarah udråbt som “the new star of Nubian pop” i The Guardian. Siden har den karismatiske sudanske sangerinde med gruppen The Nubatones spillet på prestigefyldte scener og festivaler som Roskilde og Glastonbury Festival og prydet forsiden af Songlines.

 

Gruppens musik har Alsarahs bjergtagende vokal i front. Den emmer af nostalgi, men også af håb og revolutionært fremsyn. Alsarah & The Nubatones’ særlige take på den østafrikanske 70’er-pop får selskab af forførende arabiske klange og en spændende instrumentering spillet af brillante musikere, der blandt andet omfatter den mesterlige Drandon Terzic på det arabiske lut-instrument, oud, og Rami El Aasser på traditionelt slagtøj som riq, deff, og tabla. 

Alsarah er født i Sudan, vokset op i Yemen og nu bosat i New York. Det afspejles i hendes musik, hvor den retrospektive pop i en ny forklædning er dét, som skaber Alsarah & The Nubatones helt unikke lydbilleder. 

 

Gruppen har udgivet to albums siden deres debut. Sangene handler ofte om hvad hjem er. For Alsarah er hjem minder fra den østafrikanske kyst, men det er er også retten til at bevæge sig. Og det er det musikken gør. Den taler om nostalgi, men er samtidig grænsekrydsende.

 

Alsarah & The Nubatones har spillet forrygende koncerter på både Roskilde Festival og ALICE de seneste år, og vi glæder os til endnu en gang at kunne præsentere gruppen i intime rammer, når de gæster ALICE med et nyt album. 

 

Sagt om Alsarah & The Nubatones

 

“Alsarah, the new star of Nubian pop.” THE GUARDIAN

 

“Creating something fresh yet timeless” SONGLINES

Tirsdag 24.03.2020
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×