Søndag _09.07.23130 DKK

20_14: Noa Kurzweill UK, Nicky Wetherell US & Rune Kielsgaard // Copenhagen Jazz Festival 2023

Trio-konstellation med spejlinger, abstrakte tempi og klang i oscillation.

20_14 er kurateret af Rune Kielsgaard og inkluderer både egne projekter og koncerter med yndlingsartister fra rundt om i verden, og fungerer desuden som underlabel til pladeselskabet Escho. 
Denne aften på ALICE er første triokoncert med Noa Kurzweill (VOICE ACTOR), Nicky Wetherell (cello) og Rune Kielsgaard (trommer og mpc). Fraktal tekst. Observerende, nuanceret og direkte. Ekspressiv cello, abrupt og upoleret til perfektion. Trommer uden op og ned, traditionsfrit og oprigtigt.

Nicky Wetherell
Nicky Wetherell er en musiker og kunstner fra New York. Han studerede cello hos Luis Garcia-Renart på Bard College, hvor han udviklede en interesse for eksperimentel fremførelsespraksis. Han nyder at udforske instrumentets teksturområde ved at kombinere akustiske og elektriske elementer for at skabe viscerale lyde og lydmiljøer. I de seneste par år har han turneret i USA og Europa og spillet cello som en del af Slauson Malone 1, et performanceprojekt skabt af Jasper Marsalis, med nylige optrædener på EFG London Jazz Festival, Celebrate Brooklyn i New York, Le Guess Who i Holland og Donaufestival i Østrig. Wetherell har også en dyb interesse for amerikansk folkemusik og optræder på stålstrengsguitar og violin.

Noa Kurzweill
Noa Kurzweill er en kunstner fra Sheffield i England. Hun er aktuel med den 4 timer lange VOICE ACTOR-udgivelse “Sent From My Telephone” på det belgiske pladeselskab Stroom. Senest har hun bidraget til platformen NTS med mixtapeserien “Breaking People”.

Rune Kielsgaard 

Rune Kielsgaard er en dansk trommeslager, som arbejder inden for alt fra improvisation og avantgarde til pop og eksperimenterende post-produktion. Blandt andet med P3 Guld-vindende orkester I Got You On Tape, nowave-ikonet Rhys Chatham og det LA-baserede indiefolkband White Magic.

Søndag _09.07.23
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr

Køb billet130 DKK