Aflyst
Lørdag _11.04.20130 DKK + gebyr

VÍÍK (NO/DK/SE) + Annelene

Nordic folk

ALICE følger regeringens retningslinjer vedrørende Corona-virus (Covid-19). I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring situationen, og påbud om at lukke Danmarks grænser til og med 13. april i forsøg på at begrænse smittefare, vil alle koncerter med internationale artister frem til denne dato blive aflyst. Koncerten 11. April må derfor desværre også aflyses. Vi gør hvad vi kan for at flytte arrangementer til alternative datoer og vil løbende informere om dette. Billetter refunderes via Billetto. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

Vitalt og vedkommende take på folkemusikkens traditioner leveres af den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK. Annelene varmer op med nyskabende folkemusik for moduleret solo-violin. Præsenteres med støtte fra PULS.

 

VÍÍK vender tilbage til København 1. år efter at de spillede deres debutkoncert i KoncertKirken. Nu indtager de ALICE, hvor de vi bryde grænserne for hvordan skandinavisk folkemusik kan lyde i 2020.

 

Den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK kombinere hypnotiserende melodier fra den nordiske sangtradition med den rå æstetik fra jazz og de fængende grooves fra rock.

 

I front har VÍÍK den norske sanger og komponist Elisabeth Vik, der leder publikum ind i et fortryllet univers af mystiske middelalderballader, sagn og eventyr. Udover Elisabeth består VÍÍK af Annelene Toft (violin), Villads Hoffmann (cittern), Morten Alkjær Lassen (harmonika), Jakob Kragesand (kontrabas) fra Danmark og sidst men ikke mindst Mårten Hillbom (percussion) fra Sverige. Et skandinavisk stjernehold, der gør folkemusikkens rødder levende og vedkommende.

 

Det er et år siden at VÍÍK gav deres debutkoncert i Koncertkirken i København. Meget passende vender de nu altså tilbage – denne gang med koncert på ALICE. Der venter en folkemusikalsk fest af de store. Koncerten præsenteres med støtte fra PULS.

 

Annelene 

Som support kan man opleve solo-violinisten Annelene. Hun optræder med sine nykomponerede folkemelodier, der krydres og moduleres ved hjælp af diverse effekter fra hendes pedalboard.

Lørdag _11.04.20
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Aflyst130 DKK
Aflyst