Udsolgt
Søndag _18.10.2080 DKK + gebyr

Total Hip Replacement

Dub og soul/jazz

Total Hip Replacement udgiver deres andet fuldlængde album d. 9 oktober og tager i den forbindelse på en omfattende releaseturné rundt i Danmark. Søndag d. 18 oktober kommer de til ALICE i København med den nye plade under armen!

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Total Hip Replacement er en energisk bevægelse, der inspirerer til dans, sang og refleksion. Bandets kerne består af syv aarhusianske musikere, der effektivt sammenfletter og nyfortolker støvet reggae, maskinel dub og funky soul. Bandets gennemslagskraftige budskaber i kombination med dansable grooves og farverige blæser-hooks, sætter sindet fri og hofterne på prøve.

I en tid hvor fællesskaber splittes og mennesker fremmedgøres, skaber bandet sammen med publikum nærvær og plads til forskellighed. Publikum har indtil nu danset med til mere end 250 koncerter i ind- og udland, og bandet bliver ved med at forny sig og inviterer nye genre og musikere med i kollektivet.

Søndag _18.10.20
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 80 DKK + gebyr

Udsolgt80 DKK
Udsolgt