Tirsdag _24.05.22120 DKK + gebyr

Sofie Birch ‘Holotropica’ album release at Union

Releasefejring med meditativt gongbad og drømmende lydkollager

Den danske elektroniske musiker og lyddesigner Sofie Birch fejrer udgivelsen af sit seneste album ‘Holotropica’ med gongbad og koncert, præsenteret af ALICE.

Bemærk: Koncerten finder sted i Union, Nørre Allé 7.

Sofie Birch skaber fyldige, fredfyldte lydkollager gennem særlig harmonisk nysgerrighed og tålmodig improvisation på elektronisk hardware. Med en dybfølt interesse i lydens og vibrationernes helbredende natur, frembringer hendes musik drømmeagtige, meditative tilstande hos lytteren. Samtidig formår Birch i sine eksperimenter med lyd og feltoptagelser at bevare en uforudsigelighed, der giver hvert enkelt værk et unikt fantasifuldt udtryk.

Gennem det danske label interCourse er Sofie Birch nu aktuel med ‘Holotropica’ (bevægelsen mod helhed), opfølgeren til sit seneste (og meget roste) album med Johan Carøe i 2021. Med inspiration fra meditative processer, og fra Birchs egen graviditet sidste år, kombinerer ‘Holotropica’ ambient, fredfyldt elektronik, fløjte og harpe, og reflekterer hendes egen transformation ind i moderskabet og den kærlighed, der følger med. På ALICE er vi stolte af igen at kunne præsentere Sofie Birch, når hun fejrer release af ‘Holotropica’ med gongbad-seance efterfulgt af liveset med Birch og Nana Pi.

Tirsdag _24.05.22
Venue: Union
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK