Torsdag 19.08.2021100 DKK

Sønth Collective præsenterer: Aloo / Cecilie Penney / Excelsior / Rome in Reverse

Experimental electronic og ambient

Vi åbner Sorte Firkant Musikfestival med en særlig aften i Brorsons Kirke. Sønth, der er et kollektiv for kvinder, non-binære og transpersoner med fælles interesse for synth-klange, fylder det smukke kirkerum med elektronisk musik, og du kan opleve hele fire koncerter.

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted i Brorsons Kirke. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen, som ALICE er med til at præsentere, skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Festivalen skydes i gang i netop Brorsons Kirke med en særlig aften, hvor kollektivet Sønth indtager det smukke kirkerum med hele fire navne. Sønth er et kollektiv for kvinder, non-binære og transpersoner med fælles interesse for synth-klange – og denne aften bydes på koncerter med Aloo, Cecilie Penney, Excelsior og Rome in Reverse.

Den danske komponist, producer og sanger Anja Tietze Lahrmanns udsendte i 2019 under sit solo-alias Excelsior debutalbummet “O Horizon”, der udover en musikudgivelse består af en kunstpublikation med bidrag af en række danske kunstnere, der hver især visuelt fortolker musikken fra albummet. Samme år gav hun bl.a. en rost koncert på Spot Festival, hvor Soundvenue bl.a. Skrev: “Hun var i fuld kontrol over sit sparsomme elektroniske setup, men der var nu ingen minimalisme at spore i de porøse kompositioner, som på glimrende vis morfede både det digitale og det analoge og desuden rummede lag af samples, hvorfor lydbilledet tog sig ganske majestætisk ud.”

ALOO er synthesizers, mørke og håb, kreativt mixet sammen i multiinstrumentalist, producer og sanger Sofie Søes soloprojekt. Lyden er dreampop – ambitiøs og storslået. Sofies stærke vokal skærer gennem de mange synthlag, som danner rammerne om hendes kompositioner. ALOO beskriver sin egen lyd som poppet, nysgerrig og ærlig, med inspiration fra både klublivet i Berlin hvor hun netop er flyttet fra, og naturens beroligende omfavnelse. Til denne koncert vil ALOO spille et særligt sæt, der vil bevæge sig mellem ambient, synthpop, og techno.

Cecilie Penney er en dansk/irsk billedkunstner, komponist og musikproducer baseret i København. Hendes kompositioner er bygget op af glitch-passager, synthesizere og field recordings mixet med cut-up vokal-samples. Hendes lyd bærer præg af en interesse for at manipulere stemmen og processere organiske og syntetiske lyde. Cecilie er tidligere forsanger i synthpop-trioen Got No Filter og en del af det feministiske kollektiv og pladeselskab SØNTH sammen med artisterne ALOO, Excelsior og Sofie Birch. Hun har spillet på adskillige venues i Danmark og Skandinavien både med Got No Filter og som solo-artist.

Bag navnet Rome in Reverse finder man den italiensk-fødte kunstner Antonella Pacifico, der har base i København. Siden debuten i 2014 har Ri.R hurtigt fundet sin plads på den elektroniske scene. Lyden af Rome in Reverse er en sammensmeltnign af klub/house-musik, trance-techno, drømmende trip-hop og elementer af shoegaze.

 

Torsdag 19.08.2021
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×