Aflyst
Torsdag _12.03.20120 DKK + gebyr

Slim0 + DJ HVAD + DJ Kuchulu b2b Malika Mahmoud / MMH Radio

Experimental

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE fra dags dato og til og med 31. marts valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Koncerten 12. marts må derfor desværre også aflyses. Billetter refunderes via Billetto. Vi arbejder på en ny dato for koncerten, som vi forhåbentlig kan melde ud snart. Mere info om Corona-virus og ALICE her.

Den københavnske eksperimentaltrio Slim0 udgiver deres debutalbum “Sol i øjet” og har kurateret en release-aften af uendelig søsterkærlighed med koncert, live-set med DJ HVAD og flot besøg fra DJ Kuchulu b2b DJ Malika Mahmoud /MMH Radio. 

 

Slim0

 

Den København-baserede eksperimentaltrio Slim0 – aka Lena Milovic, Mija Milovic og Simin Stine Ramezanali – udgiver i marts 2020 deres debut “Sol i øjet”, i form af en porcelænssol med et USB-stik bagpå. Albummet, som udkommer i kun 40 eksemplarer, er mixet af Jens Benz og Spellcaster og mastereret af Peter Peter. “Sol i øjet” fejres med en aften kurateret af bandet.

 

Slim0 har eksisteret i mere end to år og debuterede i sommeren 2017 med opsætningen “Søstrene og Macbeth”. De har blandt andet spillet koncerter på Honeyland Festival,  Copenhagen Jazzfestival og CPH Trashfestival. Bandets opsætning skifter instrumentering, fra levende ler-instrumenter lavet af billedkunstner Simin Stine Ramezanali, til klassisk rockband med guitar, trommer, bas, keyboards og elektronik, dog altid med udgangspunkt i de tre medlemmers stemmer, der skaber et nu-metallisk folklore-udtryk. 

 

Slim0 synger vitale og oprørske sange om søsterlig kærlighed, forelskelse, om talens og sangens magi, om frygten for at miste livets kraft, om solen der vælter dig omkuld og oplader dig. Som en varmblodig knytnæve om din krave og et genfærd af kendte kræfter, en påmindelse om den varme der ulmer i din krop, som du skal udgyde. 

 

DJ HVAD

 

DJ HVAD aka Hari Shankar Kishore er en enestående figur på den danske musik- og kunstscene. Udover at være ejer af Sygnok Records har han været en del af Albertslund Terrorkorps og i over 10 år arbejdet med Kommunal Duplate Service, som højst sandsynligt er verdens eneste kommunale grammofonpladeskæringsstudie. DJ HVAD spiller et liveset denne aften.

 

Dj Kuchulu b2b Malika Mahmoud / MMH Radio

 

Selvom DJ Kuchulu er et nyt navn i det københavnske club-miljø, har hun i løbet af det sidste år allerede gjort sig bemærket med sit uforlignelige blend af sine mellemøstlige rødder med genrer som vogue, house, r&b og drum’n’bass. Kuchulu har baggrund som producer og bygger bro mellem undergrund og mainstream, når hun ubesværet mixer forskellige rytmer.

 

Malika Mahmoud er DJ og grundlægger af MMH radio, og hendes stil udvikler sig konstant med hendes eklektiske musiksmag. Malikas rødder spænder over tre kontinenter og det kan tydeligt høres i hendes mix af genrer fra hele verden. DJ Malika Mahmoud kanaliserer mange forskellige stemninger og energier gennem genrer som baile funk, jersey club, hard drum, vogue og traditionel arabisk musik.

Torsdag _12.03.20
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Aflyst120 DKK
Aflyst