Tirsdag 17.09.2019100 DKK

Satanique Samba Trio (BR)

Global psych

Samba fra helvede – tilsat en solid dose Frank Zappa, free jazz og syrerock. Satanique Samba Trio gæster ALICE med nyt album og deres excentriske take på brasiliansk musik.

 

Der er ikke den brasilianske genre, som ikke bliver vendt på hovedet, forvrænget og kastet ud på ny, når den først har været igennem Satanique Samba Trios djævelske lydinferno.

 

Kvintetten – ja, navnet snyder, men de er altså fem musikere – trækker inspiration fra samba og forró, over bosso nova og lambada til moderne kompositionsmusik, noise rock og free jazz. Hvis man er i den tro, at det er blasfemisk at blande Brasiliens traditionsrige genrer med hinanden og tilsætte lidt free jazz galskab, så må man nok korse sig inden man åbner op for Satanique Samba Trios djævelske musik. Det excentriske band kan lede tankerne hen på en brasiliansk version af Frank Zappa eller Captain Beefheart.

 

Ensemblet har siden de blev grundlagt i 2002 udgivet en lang række plader og været med på flere prominente antologier over ny brasiliansk musik. Til september udsender de den nye vinyl MAIS BAD på det belgiske label Rebel Up. Tro mod bandets evige eksperimentallyst og punkede attitude, er albummet indspillet udelukkende med gamle analoge båndmaskiner og en mobiltelefon!

 

Tilbage i 2017 gæstede Satanique Samba Trio Global med en på én gang bevidsthedsudvidende, skæv og underholdende koncert. Nu gæster et af Brasiliens særeste bands så atter Nørre Allé 7 i forbindelse med udgivelsen af det nye album.

Tirsdag 17.09.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×