Aflyst
Søndag _20.12.20235 DKK + gebyr

Rust Sleeps Around at ALICE // Moi Caprice 2. koncert

Rock
Grundet aktuelle COVID-19 restriktioner for Hovedstadsområdet, skal kulturinstitutioner – herunder spillesteder – holde lukket frem til 3. januar. Vi ser os derfor nødsaget til at aflyse koncerten med Moi Caprice. Billetter refunderes automatisk via Billetto, og du skal således ikke foretage dig yderligere. For yderligere info om COVID-19 situationen og ALICE, henviser vi til: https://alicecph.com/corona/
Efter en årrække i dvale vendte moi Caprice tilbage tidligere på året med det stærkt anmelderroste album Becoming Visible og senere EP’en The Places We Have Loved. Bandet har dog ikke tænkt sig at skrue ned for blusset. Som én af de mest toneangivende indiepopbands her i landet, har de gang på gang udfordret sig selv og deres udtryk. Det er også tilfældet på den kommende EP, Advent, der består af fire sange om julen, med hver deres tema.
Cirklen sluttes med nummeret Merry Christmas d. 20. december, hvor moi Caprice indtager ALICE med to koncerter som en del af RUST Sleeps Around. Her får publikum muligheden for at nyde både de helt nye og ældre sange til Københavns smukkeste adventskoncert.
Søndag _20.12.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 235 DKK + gebyr

Aflyst235 DKK
Aflyst