Lørdag _01.06.19140 DKK + gebyr

Romperayo (CO)

Tropical psych

Romperayo er med deres tropiske futurisme en af de spændende nye knopskydninger på Colombias sprudlende scene. Bandet tæller bl.a. Pedro Ojeda (Los Pirañas), og der venter en yderst dansabel blanding af descarga, cumbia og moderne elektronik, når de indtager ALICE! Koncerten er en del af ALICEs medlemsordning.

 

Med navne som Meridian Brothers, Frente Cumbiero og Los Pirañas har Colombia slået sig fast som en musikalsk set vildt fascinerende smeltedigel med kunstnere, som forener landets kulturelle rødder og folkemusik med både spacede elektroniske klange, psychedelia og jazzede afstikkere.

 

Romperayo føjer sig smukt til gruppen af navne på den sprudlende scene. Og bandets trommeslager er da også ingen ringere end Pedro Ojeda, som kendes fra netop Los Pirañas samt det ALICE-aktuelle Chupame El Dedo.

 

‘Tropical futurists’ kalder de sig selv, og i bandets futuristiske vision står den på dans. Med en heftig blanding af de dansable rytmer fra descarga-musikken, psykedelisk cumbia og moderne elektronik formår Romperayo at skabe en overdådig cocktail, som det er umuligt ikke at danse til. Bevæbnet med trommer, bas, keyboards og et arsenal af skæve og charmerende samples er de kendte for at sende publikum i en tilstand af frydefuld trance.

 

Bandet har indtil videre udsendt to plader, som har høstet begejstring – også internationalt. Bandet blev bl.a. i 2017 inviteret til at optræde på HKW i Berlin til en aften med selveste Arto Lindsay. Nu indtager de ALICE, og vil man vide hvad der rører sig på Colombias hotte musikscene lige nu, så er der absolut grund til at kigge forbi 1. juni!

 

In English

 

Romperayo sounds like a fast moving musical journey through Colombian tropical folklore, a mischievous and modern interpretation of the up-tempo rhythms of descarga and the psychedelic sounds of 70s cumbia. Expect musical fireworks that don’t only move your hips and feet, but also direct  your brain into a blissful mood.

 

Lørdag _01.06.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK