Aflyst
Fredag _29.01.21140 DKK + gebyr

Onipa (INT)

Afrofuturistic electronics

OBS: Som konsekvens af situationen med coronavirus, har Onipa desværre været nødt til at aflyse deres koncert på ALICE 29.1.2021. Billetter refunderes automatisk via Billetto indenfor 21 dage. Vi beklager ulejligheden og håber at det snart bliver muligt at opleve Onipa på dansk jord igen. 

Med medlemmer fra Nubiyan Twist og KOG, skaber Onipa møder mellem dansable urbane grooves, svimlende elektronik og afrofuturisme. Til januar rammer de ALICE på deres Europa-tour. Med sig har de debutalbummet ‘We No Be Machine’ (Strut Records, 2020)

 

“A red hot cocktail of urban grooves which takes us from Accra to Johannesburg, passing by Kinshasa and other planets.” Sådan skrev Le Monde meget rammende om det nye musikkollektiv Onipa, som de seneste år for alvor er skudt frem på den europæiske elektroniske musikscene. Med rødder i forskellige musikkulturer har de skabt en fusion af dansable urbane grooves, svimlende elektronik, afrofuturisme og ustoppelig energi, der tager dig med på en rejse fra Ghana til London, hvor gruppen har base.

 

Onipa er vokset ud af samarbejdet mellem de mangeårige venner KOG (Kweku of Ghana/KOG og the Zongo Brigade) og Tom Excell, som er guitarist og sangskriver i det anerkendte soul/afrobeat-band Nubiyan Twist, der i øvrigt gav fremragende koncert på ALICE sidste år. Live er Onipa en kvartet, der udover KOG på vokal, balafon og percussion og Excell på guitar, percussion og elektronik, består af Dwayne Kilvington (Wonky Logic) på synths og MPC, og Finn Booth (Nubiyan Twist) på trommer.

 

I marts 2020 udgav Onipa debutalbummet ‘We No Be Machine’ (Strut Records, 2020), som er en svært dansabel fusion af dybe afrogrooves, elektroniske understrømme, afrofuturisme og vild energi, og samtidig en fejring af de musikalske og kulturelle møder, som gruppen skaber. Vi glæder os til de rammer ALICE til januar!

 

Sagt om Onipa

 

“A red hot cocktail of urban grooves which takes us from Accra to Johannesburg, passing by Kinshasa and other planets.” – Le Monde

 

Fredag _29.01.21
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Aflyst140 DKK
Aflyst