Fredag _04.03.22120 DKK + gebyr

One Take Records: Annual General Meeting – Day 2

Abstract electronic og experimental

One Take Records inviterer til ANNUAL GENERAL MEETING 2022 – en todages festival med alt det bedste fra pladeselskabets artister og venner.

Arrangementet er en del af ALICEs medlemsordning – læs mere her.

Kom og oplev et generøst program med computerspilsmusik, overdådige synths, forvrængede trommer, drum & bass-indsvøbte kærlighedssange og dystopisk minimalisme, spredt rundt i Musikhuset Københavns mange rum. One Take Records er et uafhængigt pladeselskab grundlagt i 2014 af den britiske percussionist og komponist Greta Eacott.

Billetter:
1 dag: 120 DKK
Begge dage: 200 DKK

 

Program, fredag d. 4. marts // torsdag d. 3. marts

XANADUNE Lyt
XANADUNE aka Wilhelm Dahl åbner fredagen på One Take Records AGM med sin fluffy, mystiske og skovagtige eksperimenterende computermusik, der trækker på dungeon synth og videospil-soundtracks. Start festivales dag 2 med en blød indsprøjtning middelalderagtig, eventyrlig cute-core.

DERYA YILDIRIM Lyt
Den tyrkiske Berlin-baserede baglama-spiller og sangerinde Derya Yıldırım har længe stået i spidsen for den tyrkisk-europæiske crossover-scene. Yıldırım har baggrund fra Berlin University of the Arts og er frontfigur i det psykedeliske folk band Grup Şimşek, som vi før har haft glæde af at præsentere på ALICE. På One Take Records AGM spiller hun si første danske solokoncert.

AKELA Lyt
Industrial-rytmer, musique concrete og en insisterende puls definerer AKELAS lydunivers, hvor den eneste gældende lov er jungleloven.

 

MANA POOL Lyt
Mana Pool er en synth- og trommetrio bestående af Hasse Bruun Guiseppi, Sebastian Garst Kropp og Frederik Gudmundsen. De har opbygget en stærk følgerskare takket være deres sjældne men ekstremt intense og hypnotiserende liveoptrædener. Hos Mana Pool flyder det akustiske og det analoge sammen til et organisk og legesygt lydbillede, der spænder fra store åbne fortællinger til et komprimeret, puls-orienteret univers.

 

Eventet er støttet af Tuborgfondet

Fredag _04.03.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK