Lørdag _31.03.18

Ninos Du Brasil (IT) + Lemna (JP)

Tropical techno

Ninos Du Brasil (IT/ Hospital Productions) har med mudret techno, noise og brasilianske rytmer skabt deres egen lyd, hvis eksplosive koncerter med rette sender tankerne mod hardcore og punk. Lemna (JP/ Horo) præsenterer sit værk Sediment; en opvisning i technoens skæve rytmik. Præsenteres i samarbejde med PROTON

 

Ninos Du Brasil

Bag maskerne – og alverdens aliasser – har Ninos Du Brasils identitet stået i lidt af et mystisk slør. Og selvom lyden også er sløret, så er den distinkt – eller i hvert fald udpræget sin egen. Ninos Du Brasil er dedikeret til en skarp og dristig blanding af mudret techno, noise og traditionelle brasilianske rytmer som batucada og samba.

 

Da det for nogle år siden kom frem, at de to personer bag maskerne, Nico og Nicolò, begge var centrale figurer i 90ernes hardcore- og punkscene, kom det ikke som nogen overraskelse for dem, som har set den eksplosive duo live. Deres optrædener bærer præg af punk-ethos, ukuelig energi og vanvittige udladninger, der sender tankerne mod Fugazi – hvis Fugazi altså havde spillet old school techno til sambaparader.

 

Deres set-up tæller foruden et hav af trommer og brasilianske slaginstrumenter også flasker, dåser og gummi (alt hvad man kan slå på) og en underskov af elektronik. Tilsammen skaber de et lydrum af pulserende rytmer mod en væg af fugtig jungleluft tilsat vital energi og dyster elektronik.

 

Lemna

Før japanske Lemna startede sine undersøgelser af rytmik og tempo i techno var hun ude på et par afstikkere. Faktisk startede hun sin musikalske løbebane som MC for forskellige drum & bass-grupper i Tokyo, men det var også her hun begyndte at producere sin egen musik; mærkværdige D&B-hybrider og skæv, nysgerrig techno.

 

Rundet af drum & bass’ markant basgange har Lemnas musik i forunderlige metamorfoser udviklet sig til robuste og unikke lydlandskaber på kanten mellem ambient og techno.

 

Lemna spillede sit første show i Europa, da hun på sidste års Atonal i Berlin præsenterede sit værk Sediment, som nu kan opleves på ALICE.

 

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr

Lørdag _31.03.18
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: DKK + gebyr

Køb billet