Onsdag _30.10.19140 DKK + gebyr

Nihiloxica (UG)

Afro electronic rave

Nihiloxica skaber dragende og trancedannende techno-forløb på bugandansk percussion og analog synthesizer. Glæd dig til den hypede ugandiske gruppe slår sin tur forbi ALICE

 

Nihiloxica består af de to engelske producere Spooky-J og pq samt Nilotica Cultural Ensemble, det syv mand store percussionorkester fra Kampala i Uganda. Sammen skaber de en hårdtpumpende Buganda-techno, som forener atmosfæriske elektroniske forløb med oprindelige percussion-traditioner. Ved at udnytte den naturlige impuls fra bugandanske rytmer, som det repetitive Baksimba-groove, frigør Nihiloxica den fulde kraft af den ældgamle tradition i deres hårdtpumpende techno-forløb.

 

Gruppen er tilknyttet det hypede ugandiske label Nyege Nyege Tapes, og skabte solid hype omkring sig med deres første EP på bl.a. Tiny Mix Tapes, Boomkat og Noisey, og på Roskilde Festival i 2018 slog de benene væk under publikum, da de åbnede Apollo. Når gruppen gæster ALICE til oktober er de klar med deres anden udgivelse “Biiri”, som lover endnu tungere grooves.

Onsdag _30.10.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK