Mandag _09.09.24130 DKK + gebyr

Nebula: Give The Drummer Some – ÅBNINGSUGE

Storslået indvielsesritual for seks trommeslagere

Hvordan lyder det, når seks trommeslagere mødes i en symbiose af slagne takter og frie toner? Kollektivet Nebula præsenterer ‘Give The Drummer Some’ – en koncert for de seks fremragende herboende trommeslagere Anja Jacobsen, Simin Stine Ramezanali, Siv Øyunn, Ying-Hsueh Chen, Rune Kielsgaard og Frederik Bülow, som sammen vil improvisere et storslået indvielsesritual for ALICEs koncertsal på Nørre Allé.

Som et pulserende hjerte har trommernes rytmer alle dage bundet os sammen i en symbiose af lyd og bevægelse. Fra de stive og stædige slagne takter til de elastiske og frie toner, har trommer et væld af udtryk og potentialer. Trommernes allestedsnærværende og fælleskabende kraft, og deres essentielle rolle på tværs af alverdens musikgenrer, gør det helt oplagt og nødvendigt at indvige ALICEs koncertsal på Nørre Allé med et storslået improviseret trommeritual præsenteret af Nebula.

Nebula er en København-baseret platform som gennem improvisation, og under titlen ‘improvised vibtrations, vil nedbryde barrierer mellem musikalske genrer og miljøer og skabe et frirum, hvor alle retninger er en mulighed. Nebula arbejder med skiftende besætninger af musikere, og til dette indvielsesritual har de inviteret seks fremragende herboende trommeslagere, fra forskellige musikalske baggrunde, til at spille ALICEs sal på Nørre Allé varm og velkommende.

Lineup:
Anja Jacobsen
Simin Stine Ramezanali
Siv Øyunn
Ying-Hsueh Chen
Rune Kielsgaard
Frederik Bülow

Mandag _09.09.24
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK + gebyr

Køb billet130 DKK