Lørdag _24.10.2075 DKK + gebyr

Mika Akim Release Show + Raphael Gimenes

Nordic chamber folk og jazz

Skrøbelig kammer-folk, improvisation og poetiske sange om kroppen. Mika Akim markerer sit debutalbum med koncert på ALICE. Raphalel Gimenes varmer op.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Billetkøb foregår efter donationsprincip, hvor du selv vælger om du vil betale 75, 100 eller 200 dkk. Donation går direkte til bandet.

Svenske Mika Persdotter bevæger sig inden for både klassisk kompositionsmusik, improvisation og sangskrivning, og kendes bl.a. fra det anerkendte ensemble Halvcirkel, som også tidligere har gæstet ALICE.

Under navnet Mika Akim har hun skabt et dybt originalt univers, hvor viola d’amore – et strygerinstrument, der primært forbindes med Barok-musik – går hånd i hånd med hendes smukke vokal i en række sange, som blander folkemusik, pop, improv og americana.

23 oktober udsender Mika Akim debutalbummet “Till kroppen” på det Malmøbaserede label Krumelur Records. Albummet er et dybt personligt dokument, en række sange til hendes egen krop og historier, den bærer på. Det er også sange, som er skabt til at hele kroppen og sindet. Albummet blander det akustiske udtryk med eksperimenterende klangbilleder, field recordings, droner og gamle kassettebåndoptagelser fra barndommen. Et rigt, lyrisk og intimt musikalsk univers, som drager lytteren med ind i det skrøbelige og helende rum.

Mika Akim har tidligere gæstet ALICE som del af Free Folk Mondays. Men til releasekoncerten kan projektet høres i en ny kvartet-opsætning med Tove Bagge, Ossian Ward og Adam Grauman – og selvfølgelig Mika Persdotter i front.

Som opvarmning optræder den brasilianske guitarist og komponist Raphael Gimenes.

Line-up:

Mika Persdotter – voice, viola d’amore, ngoni
Tove Bagge – viola, voice, harmonium and other sounds
Ossian Ward – guitar, voice and percussion
Adam Grauman – double bass

Lørdag _24.10.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 75 DKK + gebyr

Køb billet75 DKK