fbpx
Tirsdag 16.10.2018110 DKK

Mhysa (US) + KhalilH2OP

Electronic

Kunstneren E. Jane beskriver sit alter ego Mhysa som »a Queer Black Diva and underground popstar for the cyber resistance«. Til oktober indtager de ALICE. KhalilH2OP leverer supporten.

 

Mhysa

Mhysas seneste udgivelse “fantasii” undersøger gennem temaer som skrøbelighed, benægtelse og det Mhysa selv beskriver som »Black femme agency« de forestillinger, der knytter sig til ideen om fantasi.

 

Mhysas sange er bygget op i et sprog centreret omkring skrattende lo-fi, skramlende beats, synthesizerlyde, der støtter Mhysas talende, rappende og syngende samples. Det er musik til en klub i forståelsen af et “lukket” rum. Klubben som rum er noget Mhysa taler om i diverse interviews, når Mhysa problematiserer, hvordan klubben er blevet et sted, hvor som folk kommer for at observere og tage billeder i stedet for at tage del i rummet. De observationer er blevet til sætningen “So many pics it’s like I got my own strobe light”, der går igen på klub-bangeren “Strobe” på “fantasii”.

 

“Fantasii” er klubmusik og det er hvirvlende lydeksperimenter, som vikles ind i hyldester til Janet Jackson og mestertyve Doris Payne. Men som Mhysa har sagt til The Quietus, så er det først og fremmest pop »Yves Tumor said ‘everyone wants me to make weird music, but I just wanna make pop’. I get that my music is weird, but it’s pop. I promise, I listen to Britney Spears all the time!«

 

KhalilH2OP

Den københavnske trios eventyrlystne take på moderne klubmusik opløser skellene mellem industrial, noise og techno ved at tilføje autotunede vokaler til et helstøbt eksperimenterende udtryk af syntetisk lyd.

Gruppen der består af Nikolaj Vonsild (When Saints Go Machine, Cancer), Simon Formann (Yen Towers, Age Coin) ogVillads Klint (Minais B) tager udgangspunkt i vokalbåret, romantisk pop, men vrider det igennem en linse af effektfyldt kunstighed og hårdstående klub-rytmik. Deres debutplade på Posh Isolation, The Water We Drink, udkom sidste år og der arbejdes allerede på nyt materiale. Gå ikke glip af et af landets allerstærkeste elektroniske live-acts!

 

 

 

Tirsdag d. 16. oktober

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr.

Tirsdag 16.10.2018
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 110 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×