Få billetter
Torsdag _10.09.2080 DKK

Mames Babegenush

Klezmer

OBS! Ny dato! Grundet sygdom måtte vi flytte koncerten fra 1. september til ny dato 10. september. Billetter købt til den oprindelige dato er fortsat gyldige til den nye dato.

ALICE skyder september i gang med sprudlende klezmer fra altid forrygende Mames Babegenush! Der bliver stærkt begrænset plads til koncerten med bandet, der tidligere har spillet for fulde huse på ALICE – så skynd dig at sikre dig billet til dig og dine venner. Aftenen starter med en fortælling fra Hans Laurens.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Mames Babegenush er øst, der møder nord. Stærke skandinaviske rødder sammenflettet med den sprudlende dansemusik fra Østeuropa; fra stemningen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien, giver Mames Babegenushs musik en følelse af på én gang nordisk vintermelankoli og ekstatisk glæde. Gruppen har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik, og de har altid insisteret på at give deres musik et personligt præg. Gennem tiden har de optrådt med navne som blandt andre Gogol Bordello, Yuri Yunakov og The William Blakes.

Bandet har også været hyppige gæster på ALICE, bl.a. med et ekstravagant juleshow i 2019 og med en udsolgt koncert til Vinterjazz i 2018. I det hele taget er Mames Babegenush et notorisk forrygende live-orkester, som altid vækker glæder. Det har også skaffet dem mange lyttere uden for Danmark, og sidste år spillede de en succesrig USA-tour.

I en tid hvor vi i den grad trænger til levende musik, håb og opmuntring, er det derfor også en stor glæde at kunne åbne ALICEs september-program med et besøg fra disse fremragende klezmer-udøvere. Bemærk: koncerten er med siddepladser og stærkt begrænset plads grundet de aktuelle COVID-19 restriktioner.

Torsdag _10.09.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 80 DKK inkl. gebyr

Køb billet80 DKK
Få billetter