Udsolgt
Torsdag _03.02.22140 DKK

Luna Ersahin & Rezwan Taha + Thorhan / Vinterjazz

Saz og global folk

To spændende duo-konstellationer åbner Vinterjazz på ALICE med personlige musikalske udtryk, der forener nordiske og tyrkiske musiktraditioner. Og ikke mindst med masser af saz. Luna Ersahin (AySay) optræder i ny duo-konstellation med Rezwan Taha (Rest in Beats), mens Orhan Özgür Turan præsenterer sin nye duo Thorhan med islandske Þór Arnarsson. Koncerten er støttet af Nordisk Kulturfond / PULS.

Koncerten er stående og finder sted i Musikhuset København på Vesterbro.
Koncerten er en del af ALICEs medlemsordning – læs mere her.

ALICE rimer Vinterjazz på Vinter-saz, når vi byder på to stærke duo-projekter, hvor strengeinstrumentet saz og anatolske/kurdiske musiktraditioner har en fremtrædende plads, men hvor disse også indgår i dialog med både nordisk folkemusik, psych-rock, ørkenblues mm.

Orhan Özgür Turan er efterhånden et velkendt ansigt på ALICE, hvor han har optrådt med både sit solo-projekt, Ipek Yolu og Hudna. Han var også en del af vores ALICE Archives-projekt i starten af 2021. Til Vinterjazz har vi fornøjelsen af at præsentere ham i ny duo-konstellation med den islandske musiker/producer Þór Arnarsson. Ved at tage udgangspunkt i deres musikalske forskelligheder skaber Thorhan, som duoen er blevet navngivet, en ny lyd, som bedst kan beskrives som en nyfortolkning af tyrkiske folkemelodier blandet med nordisk folk, indie og psych-rock. Det bliver uden tvivl en spændende rejse fra to udsøgte musikere.

Var man forbi til ALICE’ housewarming i Musikhuset København i efterårsferien, er man formodentlig også allerede faldet pladask for Luna Ersahin & Rezwan Taha – en spritny duo bestående af to stærke sangerinder med kurdisk baggrund, der ellers har slået deres folder i projekterne AySay og Rest in Beats. Kurdisk folkemusik, sjælfulde vokal-harmonier, smukke melodier og groovy roots-toner bindes sammen af to stærke musikalske personligheder, som vi glæder os til at bringe tilbage til Musikhuset til denne åbningsaften for Vinterjazz 2022. 

Koncerten er en del af Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2022 finder sted den 3.-27. februar. Læs mere om festivalen på www.jazz.dk

Torsdag _03.02.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Udsolgt140 DKK
Udsolgt