Lørdag _30.04.22120 DKK + gebyr

Kupalua (BR) + Bysund + Dragongirl DJ Set

Abstract electronic

Gennem kropsritual, elektronik og proteselaser rækker Kupalua ud mod cosmos og skaber et rum, hvor forstokkede magtdynamikker og forventningen til det feminine tages op til revision. Glæd dig til et performance-lasershow så flot som du aldrig har set det før, når den herboende brasilianske multikunstner optræder på Mayhem som en del af ALICE works. Bysund åbner aftenen og Dragongirl leverer DJ set.

Den herboende brasilianske multikunstner Kupalua arbejder i krydsfeltet mellem performancekunst, musik- og videoproduktion, hvor de udforsker og problematiserer emner som normative magtdynamikker mellem kroppe, forventninger til det feminine og institutionaliseringen af relationer mellem mennesker. Ved hjælp af stemme, krop, elektronik, proteselasere og feltoptagelser fra det inderste indre (livmoderen, havdybet), skaber de en forlængelse af kroppen og rækker ud mod cosmos. Kupaluas koncerter er fuldblodsfysiske oplevelser for publikum. Lydbølger går gennem kroppen, stemmer hvisker til knoglerne og proteselaser gennemborer rammerne – alt sammen i et rum, hvor udvidende klange og håb for en bedre verden kan flyde frit. 

Vi glæder os til at præsentere Kupalua til april som led i ALICE Works. Aftenen finder sted på Mayhem, og Bysund aka Karl Zinn Hansen varmer op med dvælende, hårdtslående ambient med nik til industrial og drone. Dragongirl leverer DJ set mellem koncerterne.

 

Om ALICE Works:

ALICE arbejder for at udvikle musikken. Derfor søsatte vi under lockdown i starten af 2021 et Open Call om at udvikle nye formater og skabe nye værker. Dette Open Call blev til ALICE Works – en koncertserie, hvor vi hen over 2021 og 2022 præsenterer nye værker skabt af de kunstnere, som vi udvalgte fra puljen af ansøgere.

Lørdag _30.04.22
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK