Få billetter
Onsdag _21.10.20120 DKK + gebyr

Kresten Osgood Kvintet

Free improv

Den evigt aktive og eminente jazztrommeslager Kresten Osgood er tilbage på ALICE igen til oktober, hvor han præsenterer en ny kvintet bestående af nogle af de allerstærkeste navne og mest sprudlende nye talenter på den københavnske jazzscene. 

 OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

I de sidste 20 år har Kresten Osgood været centralt placeret i dansk musikliv. Han er blevet kaldt “det bedste der er sket i dansk jazz siden 80erne”, “Vildmanden i det danske jazzvåbenskjold” og avisoverskriften i Information: ” tendensen i dansk jazz hedder Osgood” er ikke til at tage fejl af. Nu præsenterer han en stærk kvintet bestående af nogle af de allerbedste kort på den københavnske jazzscene.

 

Erik Kimestad (trompet) er trods sin unge alder allerede en kult musiker i norge og indre københavn. Han sætter et nyt niveau hvad angår harmonisk overblik og instrumental excellence. En blændende improvisatør, både i komplekse harmoniske landskaber og helt frie forløb.

 

Mads Egetoft (saxofon) er en helt frisk lyd på saxofonen. Han spiller med et cry og et abstraktionsniveau som minder om Archie Shepp. Hans tone på saxen og hans dirrende udtryk er helt nyt.

 

Jeppe Zeeberg (Piano) er en af sin generations væsentligste musikere. Han er kendt fra bands som Dødens Garderobe og Sølvtøjet og utallige spændende udgivelser i eget navn. Hans på en gang fragmenterede stil og klokkeklare æstetik, skaber en lyd som i sandhed er frisk på pianofronten i Danmark. Zeeberg er en frygtløs og intens improvisatør som ikke ser sig tilbage

 

Mathias Petri (bas) er en ung, virtuos bassist som lægger sig i kølvandet på andre store danske bassister. Hans tone er rund, hans swing er dybt og han er et lysende naturligt bastalent.

 

trommer – yours truly, Kresten Osgood

Onsdag _21.10.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK
Få billetter