fbpx
Få billetter
Fredag 10.07.2020100 DKK

Kogekunst + Danielle Dahl

Some kind of rock

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Når den aalborgensiske duo Kogekunst indtager gården, er der garanti for charmerende, syntetiske popballader og en fænomenal liveoptræden. Danielle Dahl er tilføjet som support.

Sommeren bringer lys – og efter flere måneders nedlukning lysner det nu også for den levende musik på ALICE! Sammen med UNION kan vi nemlig med glæde melde, at vi hen over sommeren præsenterer en række dejlige koncerter i gårdmiljøet foran ALICE. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere. Læs om hele programmet her.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

Kogekunst

Det kan gøres kort. Om Kogekunst skriver Kogekunst: “Vi er en duo, som spiller dronerock, børnehavehits, dansepop, støjpis, ballader og alt, der falder os ind. Simon spiller trommer, guitar og synger. En gang imellem danser eller nikker han lidt. Oskar spiller guitar, syntetisk klaver (det spiller også af sig selv), og synger. Oskar danser tit.” Aalborg-duoen, der fejrede release for deres andet og anmelderroste album “LALALandia” på ALICE sidste år, er altid garant for en fænomenal liveoptræden og bløde knæ og bankende hjerter hos publikum.

Danielle Dahl

Fra rå improvisationsmusik til techno, fra noise til minimalisme, fra skrøbelig sangskrivning til rituelle kompositioner. Den norske lydmager Danielle Dahl, der tidligere har slået sine folder i det københavnske musikmijø, og som nu har base i LA, er en slående original kunstner, hvis arbejde ofte kredser om identitet, seksualitet og transcendens. Dette var også tilfældet på det voldsomt ambitiøse debutalbum ‘Loosening Orions Belt’ (2018), der også inkorporerede religion, poesi og alskens andre referencer. Albummet blev hædret af Statens Kunstfond som en af årets mest innovative udgivelser, og albummet blev også markeret med releasekoncert på ALICE. Vi er derfor også glade for at kunne byde på solo-koncert med Danielle Dahl til ALICE Summer Series!

 

Vigtigt at vide om ALICE Summer Series:

Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler, og vi beder dig om at hjælpe til, så alle kan gå til koncert under trygge forhold.

Vi lukker max. 130 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum – det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk. Når du ankommer til billet check-in, vil du blive anvist en plads af vores personale. Vi anbefaler, at man køber billet i forsalg, og kommer man en gruppe venner sammen, anbefaler vi, at man også køber billetter samlet. Dermed er det lettere for os at sikre alle en god plads til koncerterne og at sikre dig og dine venner, at I kan sidde sammen. Skulle der være billetter i overskud, kan de også købes i døren – dog kun med kreditkort eller MobilePay.

Dørene åbner en time inden koncertstart. Det er en god idé at komme i god tid, så vi undgår kødannelse, både når du skal anvises en siddeplads, og hvis du skal i baren. ALICE laver bar i gården, og her gælder ligeledes, at vi af hensyn til hygiejne kun tager kreditkort og MobilePay. Det er muligt at købe mad fra Send Flere Krydderier, som du kan tage med hen til din siddeplads.

Du er meget velkommen til at tage børn med til koncerterne, men det er vigtigt at du køber billet til dit barn, så vi kan sikre optimal plads til alle. Der kan købes børnebillet til halv pris (gælder for børn til og med 13 år).

Bemærk at det på grund af pladsrestriktioner ikke er muligt at parkere sin cykel i gården. Barnevogne i gården er muligt i begrænset omfang.

Der bliver selvfølgelig taget grundig hånd om rengøring, og der vil være håndsprit til rådighed. Vi opfordrer derudover alle til at passe på hinanden, så vi sammen kan nyde sommerens koncerter!

Fredag 10.07.2020
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×