Få billetter
Lørdag _29.05.21120 DKK + gebyr

Jeppe Zeeberg & The Absolute Pinnacle of Human Achievement w. guests

Modern jazz

Forvent en sprudlende blanding af jazz, prog og vild kreativitet, når en af Danmarks mest interessante pianister og komponister, Jeppe Zeeberg, fejrer sit nye album med en ALICE Summer Series-koncert, hvor han joines af bandet The Absolute Pinnacle of Human Achievement og en parade af spændende gæster.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

Denne aften byder vi på koncert med albumaktuelle Jeppe Zeeberg og hans band The Absolute Pinnacle of Human Achievement. Zeeberg må siges at være en af de mest sprudlende og kreative hjerner på den danske scene og dertil en fremragende komponist, pianist og orkesterleder. Med det netop udsendte album “The Full Experience” har han samlet en bred vifte af ligesindede musikere til en sand kraftpræstation af et album, som fik jazz-siden Salt Peanuts til at udbryde: “Jeg tror ikke jeg tar for hardt i når jeg utroper Jeppe Zeeberg til jazzens Frank Zappa i vårt århundre.” Store ord og dog ikke store nok til helt at indfange den spraglede blanding af jazz, improv, prog, moderne kompositionsmusik og meget andet, der jongleres med. Ofte med et humoristisk glimt i øjet, der signaleres af titler som “We’re Gonna Party Like It’s Anton Webern’s Birthday”.

Jeppe Zeeberg kendes fra et væld af projekter som Horse Orchestra, Dødens Garderobe m.fl. Når han indtager ALICE Summer Series for at fejre det nye album er det med sit stærke band The Absolute Pinnacle of Human Achievement samt et hold af særlige gæster, som offentliggøres løbende.

Line-up:

Jeppe Zeeberg – keys
Henrik Olsson – guitar
Casper Nyvang Rask – bas
Søren Høi – trommer

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg. Læs mere her.

Lørdag _29.05.21
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK
Få billetter