Fredag _23.10.20150 DKK + gebyr

Idealistic Festival vol. 2

Free jazz og avantgarde

Idealistic Festival byder atter på nyskabende musik på ALICE. Et internationalt hold af unge kunstnere krydser grænser mellem akustisk jazz, improvisation, avantgarde, elektronisk musik og meget mere.

OBS! ALICE følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 nøje. Alle koncerter i august/september/oktober afholdes derfor med siddepladser og et stærkt begrænset antal billetter. Læs mere om vores COVID-19 tiltag her.

Billetpris 150 dkk / 100 dkk for studerende (gyldigt studiekort skal medbringes)

Idealistic Festival er et frirum og et åndehul for ligesindede unge musikere, som bevæger sig på kryds og tværs af akustisk improvisation, elektroniske værker og eksperimenterende udtryk. Festivalen finder sted i både Danmark og Polen, og ALICE lægger hus til den danske afdeling. Festivalen er således i ordets egentlige forstand grænsekrydsende, både når det kommer til genrer og til landegrænser, og den arbejder med at bygge netværk mellem forskellige kunstnere, labels og arrangører.

Festival blev søsat sidste år. I år afvikles den danske del over én enkelt aften, hvor man kan se frem til et program, som rummer både elektroakustiske eksperimenter, skæv jazz/prog, avantgardistisk pop mm. Oplev:

19.00 John Arne Rånes
20.00 Pauline Hogstrand
21.00 BODY WAVE // Grélinger . Corsini
22.00 New Kids

Fredag _23.10.20
Dørene åbner kl: 18:00
Koncerten starter kl: 19:00
Pris: 150 DKK + gebyr

Køb billet150 DKK