Aflyst
Tirsdag _08.09.20150 DKK

Horse Lords (US) + Assegai

Improv noise rock og math rock

Som konsekvens af situationen med coronavirus, har Horse Lords desværre været nødt til at aflyse deres tour i efteråret 2020. Koncerten på ALICE d. 8/9 er derfor også aflyst. Billetter refunderes automatisk via Billetto indenfor 21 dage. Som et plaster på såret er det dog lykkedes at sætte en koncert op 4/9 med Assegai, som skulle have spillet support, og som denne aften får mørkt selskab af black metal bandet Gabestok. Mere info om koncerten her. Og mere info om Corona-virus og ALICE her.

Amerikanske Horse Lords skulle have indtaget ALICE 9. maj med deres distinkte blanding af freejazz, ørkenblues og vestafrikanske rytmer, men var desværre nødt til at aflyse hele deres Europa-tour på grund af den vidtfavnende situation med corona-virus. Heldigvis kommer de i stedet til København 8. september og indhyller ALICE i deres skæve og fængende univers. Danske Assegai leverer support og DJ Et levende menneske aka Anton Rothstein står bag pulten. Købte billetter kan bruges til den nye dato, men bemærk venligst ændring i aftenens tidsplan, således kan dørene åbner kl 19 og koncerten starter kl 20.

Ægte musiknørderi udfoldes i en alsidig blanding af freejazz, ørkenblues og djent-inspireret polyrytmik, når Andrew Bernstein (saxofon, percussion), Max Eilbacher (bas, elektronik), Owen Gardner (guitar) og Sam Haberman (trommer) mødes under navnet Horse Lords.

 

Allerede ved deres første udspil ’Horse Lords’ fra 2012 blev de et kendt og velanset navn i de progressive og alternative musikkredse, hvilket sikrede dem turneer med navne som Matmos, Guerilla Toss og Guardian Alien. Det var dog Horse Lords tredje album, ’Interventions’, fra 2016, der for alvor gjorde dem til et ombejlet navn i alternative musikkredse. Albummet blev flere steder udråbt til et mesterværk, med dets særegne crossover af improvisation og komposition, elektronik og håndspillet rock, og var at finde på mange lister over årets bedste plader.

 

Horse Lords imponerer dog ikke kun på plade. Deres ry skyldes ikke mindst en række overrumplende koncerter samt flere stærke live-videoer, som i dén grad har slået deres navn fast som et band, man ikke skal snyde sig selv for at opleve live, hvis man får muligheden. Det fik København i 2017, da Horse Lords gæstede Jazzhouse.

 

Horse Lords har netop udsendt den længe ventede opfølger til ’Interventions’, ‘The Common Task’ (2020). Bandet skulle have spillet på ALICE 9. maj, men måtte aflyse grundet coronavirus. Derfor er vi glade for at de i stedet kommer til København 8. september med support fra danske Assegai og Anton Rothstein bag DJ-pulten.

 

Sagt om Horse Lords:

 

“…hypnotic, fluid and vocal-free: rhythms and tones achieving trancelike effect through repetition and discipline.” – The Quietus

“On “Interventions,” fast, repeated riffs become collaborative acts, over drones and strong skeletal grooves that stress the upbeat, and the whole thing is held together by concentration, timing and willpower.” – New York Times

Assegai:

Flere forskellige musikalske og geografiske hjørner mødes i et vitalt center, når Aarhus-baserede Assegai spiller op. Bandet består af Thomas Nørgaard (bas), Markus Sollid (saxofon), Kristian Obling (guitar), og Jesper Moeslund (trommer), der sammen skaber en skæv instrumental rock, der lugter ligeså meget af lynghede og egeskove som af savanne og ørkenlandskab. Rytmisk og tonalt motiveret af øst- og nordafrikanske artister, men alligevel med deres helt egen særprægede lyd. Bandet kunne opleves sidste år på ALICE og skulle også have spillet på årets Roskilde Festival, der som bekendt blev aflyst. Derfor er vi glade for at kunne offentliggøre dem som support til Horse Lords til september.

Tirsdag _08.09.20
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 150 DKK inkl. gebyr

Aflyst150 DKK
Aflyst